Η Sony φέρνει το 5G στην μεσαία κατηγορία της με το Xperia 10 III

Όπως φαίνεται, το Sony Xperia 10 III θα είναι η πρώτη mid-range συσκευή της Sony με υποστήριξη για δίκτυα 5G. Μετά από δύο 5G ναυαρχίδες η ιαπωνική εταιρία δείχνει έτοιμη να περάσει στη νέα εποχή και την μεσαία της κατηγορία και έχουμε τις πρώτες ενδείξεις για τη νέα αυτή συσκευή.

techvalue

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρία ακύρωσε την κυκλοφορία του Xperia 10 II Plus, μία συσκευή που αναμενόταν να κυκλοφορήσει με τον Snapdragon 720. Αντί αυτού, το Xperia III, όπως φημολογείται πως θα είναι το όνομά του, θα έρθει με τον Snapdragon 690. Πρόκειται για ένα νέο chipset που είναι ελαφρώς υποδεέστερο του 750G και κατασκευάζεται στα 8nm.

Μάλιστα η Adreno 619L που χρησιμοποιείται σε αυτό, μπορεί να υποστηρίξει οθόνες ανάλυσης 1080p+ με ρυθμό ανανέωσης που φτάνει τα 120Hz. Φυσικά, τα βλέμματα στρέφονται και στην υποστήριξη 5G δικτύων, την οποία δείχνουν να κυνηγάν ολοένα και περισσότεροι κατασκευαστές.

Εκτός του Xperia 10 III, η Sony, σύμφωνα με φήμες, έχει στα σκαριά ακόμη δύο συσκευές. Το Xperia 1 III είναι η νέα ναυαρχίδα της εταιρίας που θα κάνει χρήση του κορυφαίου Snapdragon 875, ενώ το Xperia L5 φαίνεται να είναι μία συσκευή με chipset Helio P35. Περισσότερες πληροφορίες για την γκάμα των συσκευών της Sony για το 2020 θα έχουμε μέσα στους επόμενους μήνες.

OnePlus Nord Android