Διαθέσιμη η δωρεάν εφαρμογή του ChatGPT για το macOS

Η δημοφιλής εφαρμογή ChatGPT της OpenAI είναι πλέον διαθέσιμη για δωρεάν λήψη σε συσκευές MacOS. Προηγουμένως, η εφαρμογή ήταν προσβάσιμη μόνο σε χρήστες με συνδρομή ChatGPT Plus, αλλά τώρα είναι διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες. Η εφαρμογή έχει σχεδιαστεί για συσκευές macOS 14+ με Apple Silicon, όπως M1 ή νεότερα μοντέλα.

Με την εφαρμογή ChatGPT, οι χρήστες μπορούν να συνομιλούν με την τεχνητή νοημοσύνη που χρησιμοποιεί επεξεργασία φυσικής γλώσσας για να παράγει απαντήσεις που μοιάζουν με ανθρώπινες. Η εφαρμογή μπορεί να τρέξει από οποιαδήποτε οθόνη πατώντας τα πλήκτρα Option + Space.

chatgpt σε macos δωρεάν

Η διεπαφή χρήστη της εφαρμογής είναι παρόμοια με την έκδοση του ChatGPT για web και προσφέρει επιλογές αναζήτησης πολλαπλών τρόπων. Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες μπορούν να εισάγουν κείμενο, φωνή, εικόνες και αρχεία για να αλληλεπιδράσουν με το ρομπότ.

Επί του παρόντος, η εφαρμογή είναι διαθέσιμη μόνο για συσκευές macOS, αλλά αναμένεται να κυκλοφορήσει αργότερα φέτος μια έκδοση για Windows. Με την αυξανόμενη δημοτικότητα των chatbots με τεχνητή νοημοσύνη, η διαθεσιμότητα του ChatGPT στο MacOS θα προσφέρει στους χρήστες έναν πιο άμεσο προς το χρήστη τρόπο για να βιώσουν αυτή την τεχνολογία.