Castlevania, μια πρώτη ματιά στην επερχόμενη σειρά του Netflix


Notice: Undefined index: enable_howto in /home/techvalue25452/public_html/wp-content/themes/techvalue/single.php on line 124

Notice: Undefined index: enable_howto in /home/techvalue25452/public_html/wp-content/themes/techvalue/single.php on line 167

Αρκετοί έχουμε φανταστεί κάποια στιγμή την αγαπημένη μας video game σειρά να έρχεται είτε στην μικρή,  είτε στη μεγάλη οθόνη. Τα δεδομένα για την μεταφορά ενός παιχνιδιού στις τηλεοράσεις είναι λίγο θολά μέχρι σήμερα, χωρίς κάποιο μεγάλο κανάλι να έχει στα πλάνα του κάτι τέτοιο, έστω και σε animeted μορφή. Το Netflix έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα. Ένα από τα κορυφαία και συνάμα αγαπημένα franchise, το Castlevania, έρχεται στη μικρή οθόνη.

Castlevania


Castlevania, μια πρώτη ματιά στην επερχόμενη σειρά του Netflix

26 Μαΐου 2017 – Μάνος Μαριδάκης

Το Netflix έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας χάρης στις εξαιρετικές παραγωγές που καλύπτουν όλα τα γούστα. Τα τελευταία χρόνια οι comic ήρωες της Marvel έχουν αποκτήσει τις δικές τους σειρές. Το Netflix είναι έτοιμο να κεντρίσει το ενδιαφέρον των φίλων των video games μέσα από τις δικές του σειρές. Όπως έχει ανακοινωθεί εδώ και αρκετό καιρό, το Castlevania είναι έτοιμο να αποκτήσει την δική του anime σειρά.

Στην δημοσιότητα δόθηκε το πρώτο trailer που θα είναι βασισμένο στην επιτυχημένη σειράς τής Konami. Το trailer μας κάνει ένα ταξίδι στο χρόνο, στις εποχές των κασετών και του Nintendo Entertainment system. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο της animation σειράς βλέπουμε τον Belmont να κρατά το μαστίγιο του, χαρακτηριστικό όπλο που το έχουμε δει σε όλη την σειρά. Ο ήρωας βρίσκεται στο κάστρο του Δράκουλα και ενδεχόμενος να είναι έτοιμος να πολεμήσει τον Alucard.

Η σειρά του Netflix θα επικεντρωθεί στην τελευταία επιζών μιας φατριάς που παλεύει να σώσει την Ανατολική Ευρώπη από την απειλή του Δράκουλα. Σε αλλά στοιχεία, η σειρά γράφεται από τον Warren Ellis, ενώ στην παραγωγή βλέπουμε τον Adi Shankar. Ο Shankar περιγράφει το Castlevania ως αρκετά βίαιο και ελπίζει στο μέλλον και άλλα video games να γίνουν σειρές. Η σειρά θα κυκλοφορήσει στις 7 Ιουλίου.

Castlevania

Πηγή


Castlevania, και επίσημα animated σειρά από το Netflix

9 Φεβρουαρίου 2017 – Μάνος Μαριδάκης

Η ανακοίνωση ήρθε και επίσημα και από το ίδιο το Netflix, το οποίο ανακοίνωσε πως δουλεύει πάνω στο Castlevania. Θα είναι animated σειρά όπως προείπαμε και θα αποτελείται από 4 επεισόδια. Η διάρκεια τους θα φτάνει τα 30 λεπτά. Να σας θυμίσουμε πως οι φήμες για μια πιθανή σειρά είχαν κάνει την εμφάνιση τους από το 2015. Ωστόσο δεν έχουν γίνει αρκετά πράγματα γνωστά γύρω από το πρώτο κύκλο. Αδιευκρίνιστο παραμένει το ποιος θα είναι ο παραγωγός που θα μεταφέρει το πρώτο Castlevania.

Castlevania

Αυτό που ξέρουμε μόνο είναι πως το σενάριο της πρώτης σεζόν θα το αναλάβει ο συγγραφέας Warren Ellis. Ο Ellis είναι ιδιαίτερα γνωστός συγγραφέας καθώς έχει εργαστεί πάνω σε animated σειρές (Blade, Wolverine, Iron Man), σε ταινίες και παιχνίδια (Iron Man 3, Dead Space). Επίσης έχει γράψει το Transmetropolitan αλλά έχει συμμετάσχει και σε πολλές άλλες comic book σειρές.

Μετά την ανακοίνωση για την δημιουργία της σειράς, ήρθαν και οι δηλώσεις του Michael Hirsh. Τόνισε ότι για την ανάπτυξη της σειράς, το Netflix θα ενώσει τις δυνάμεις του με το νέο του studio,  του Wow Unlimited Media. Όπως δήλωσε ο Hirsh, o σκοπός αυτής της σειράς είναι να προσελκύσει το ενδιαφέρον και του ποιο νεανικού κοινού.

Castlevania

Την φωτιά την είχε ξεκινήσει ο άνθρωπος που του ανήκουν τα δικαιώματα της σειράς, Fred Seibert, όταν τον Δεκέμβριο είχε αφήσει να εννοηθεί μέσα από ένα podcast πώς δουλεύει πάνω σε ένα project ενός επιτυχημένου παιχνιδιού. Τότε δεν είχε επιβεβαιωθεί ούτε από το ίδιο το Netflix και από τον Seibert ότι επρόκειτο για το Castlevania.

Το πρώτο Castlevania κυκλοφόρησε το μακρινό 1986, αλλά δεν είναι σαφές ακόμα για το αν η σειρά θα πατά πάνω στα γεγονότα του παιχνιδιού. Περισσότερα γύρω από τα μελλοντικά πλάνα της σειράς θα γίνουν γνωστά στο μέλλον.

Castlevania

Πηγή


Deprecated: Function the_block_template_skip_link is deprecated since version 6.4.0! Use wp_enqueue_block_template_skip_link() instead. in /home/techvalue25452/public_html/wp-includes/functions.php on line 6031