Call of Duty: WWII, ανακοινώθηκε ημερομηνία διάθεσης τής Beta για το PS4

Αφήνοντας τα πεδία των μαχών στο διάστημα, η σειρά Call of Duty έκανε στροφή 180° στη θεματολογία που θα ακολουθήσει ο τίτλος. Οι αρχικές αντιδράσεις που δημιουργήθηκαν για το Call of Duty: Infinite Warfare, ήταν έντονα αρνητικές. Όπως ανακοίνωσε και επίσημα η Activision, ο τίτλος επιστρέφει στη…γη. Συγκεκριμένα στο παρελθόν και στα γεγονότα του δευτέρου παγκόσμιου πολέμου μέσα από το Call of Duty: WWII.

Call of Duty: WWII


Call of Duty: WWII, ανακοινώθηκε η ημερομηνία διάθεσης της Beta για το PS4

18 Αυγούστου 2017 – Μάνος Μαριδάκης

Οι μέρες μετρούν αντίστροφα και το Call of Duty: WWII είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους παίχτες μέσα από την beta έκδοση που έρχεται στο PS4. Ένα μέρος από το κομμάτι που θα γίνει διαθέσιμο έδωσε στην δημοσιότητα η Sledgehammer Games. Ουσιαστικά αυτή η περίοδος θέλει να εισάγει τους παίχτες στις όποιες αλλαγές έχουν γίνει στο gameplay. Οι παίχτες θα βρουν τρεις χάρτες στο Multiplayer σκέλος, τους Pointe Du Hoc, Ardennes και τέλος τον χάρτη του Γιβραλτάρ. Θα επιτρέπει να παίξετε σε τρία διαφορετικά επίπεδα, Team Deadtmatch, Domination και τέλος Hardpoint.

Σκοπός της Beta είναι να δώσει την ευκαιρία στους παίχτες να γνωρίσουν από πρώτο χέρι τις δυνατές συγκρούσεις που θα υπάρχουν μέσα από το Call of Duty: WWII. Θα δούμε και δυο νέα modes. Σε ένα από αυτά, η Sledgehammer δεν ήταν μόνη της. Η Raven Software έβαλε το χεράκι της στο War Mode και παρουσιάζεται η μάχη ανάμεσα σε Allied vs Axis με επίκεντρο ένα χωριό της Γαλλίας.

Call of Duty: WWII

Στα επιπλέον που θα δούμε στην beta είναι και το Division. Με το Division θα μπορούμε να επιλέξουμε την class που θέλουμε, με τον κάθε στρατιώτη να έχει διαφορετικά skills, αλλά και εξοπλισμό. Η διεξαγωγή της Beta θα πραγματοποιηθεί από τις 25 έως τις 28 Αυγούστου. Θα είναι διαθέσιμη σε όσους είχαν κάνει προ-παραγγελία για το PS4.

Οι κάτοχοι των PS4 και Xbox One θα έχουν την ευκαιρία να το δοκιμάσουν τον Σεπτέμβριο από 1η μέχρι 4 του μηνός. Κάποια ενημέρωση για τους κατόχους PC και αν θα υπάρξει δοκιμαστική περίοδο δεν έχει ανακοινωθεί.Το Call of Duty: WWII θα κυκλοφορήσει για PS4, Xbox One και PC στις 3 Νοεμβρίου.

Call of Duty: WWII

Πηγή


Call of Duty:WWII, οι γυναίκες δίνουν δυνατό παρών στο νέο τίτλο

02 Μαΐου 2017 – Μάνος Μαριδάκης

Οι ερωτήσεις δεν έχουν σταματημό μετά την ανακοίνωση του Call of Duty: WWII. Σίγουρα η επιστροφή της σειράς σε παλιά λημέρια μόνο θετικό αντίκτυπο είχε. Σε ότι έχει να κάνει με την ιστορία, στα πεδία των μαχών ενεργό ρόλο θα έχει και το γυναικείο φύλο. Όπως έγινε γνωστό, πρωταγωνίστρια θα είναι μια γυναίκα που πήρε μέρος στην γαλλική αντίσταση. Πέρα από την κεντρική ιστορία το παρών θα δώσει και σαν playable χαρακτήρας και στο multiplayer.

Call of Duty:WWII

Στην ανακοίνωση προχώρησε μέσω Twitter ο συνιδρυτής της Sledgehammer Games, Michael Condrey. Για τα γεγονότα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου έχουν γραφτεί πολλά βιβλία, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει και ταινίες βασισμένες σε αυτή τη θεματολογία. Οι προθέσεις της ομάδας ανάπτυξης είναι να βάλει και γυναίκες να πρωταγωνιστούν στο Call of Duty: WWII παρουσιάζοντας την συμβολή τους στον πόλεμο και τον ρόλο που έπαιξαν. Μια από αυτές που άφησε το στίγμα της στην αντίσταση ήταν η Γαλλίδα, Simone Segouin, μια διάσημη σαμποτέρ. Φυσικά δεν ήταν η μόνη αλλά με χιλιάδες γυναίκες από την Πολώνια που έχυσαν το αίμα τους, που δυστυχώς έχουν χαθεί μέσα στην ιστορία.

Call of Duty:WWII

Σίγουρα αυτοί που βρίσκονταν στο επίκεντρο των μαχών ήταν οι άντρες, συγκριτικά πάντα με τις γυναίκες. Οι περισσότερες δεν έχουν αναγνωριστεί για την αξία και την προσφορά τους. Αλλά ένα παιχνίδι σαν το Call of Duty με την δράση που είναι ασταμάτητη, η επιλογή για το πως θα θελήσουμε να παίξουμε μόνο θετική είναι. Στο το Call of Duty: WWII, το multiplayer θα προσφέρει το Team Deathmatch. Kάτι που παραμένει άγνωστο μέχρι στιγμής είναι πως θα γίνεται ο διαχωρισμός των στρατοπέδων.

Δεν έχει ξεκαθαριστεί το πώς θα καθορίζεται η επιλογή ανάμεσα σε Συμμάχους και σε αυτούς του Άξονα. Άγνωστο είναι αν θα είναι αυτόματη επιλογή ή αν θα μπορούμε εμείς να επιλέξουμε. Είναι σίγουρο πάντως πως θα το μάθουμε στην προσεχή E3 τον Ιούνιο όπου θα γίνουν γνωστά ακόμα περισσότερα πράγματα για το Call of Duty: WWII. Ο τίτλος θα κυκλοφορήσει στις 3 Νοεμβρίου για PS4, Xbox One και PC.

Call of Duty:WWII

Πηγή


Call of Duty: WWII, τα κανόνια του πολέμου ηχούν ξανά μέσα από το πρώτο trailer

27 Απριλίου 2017 – Μάνος Μαριδάκης

Από την στιγμή της ανακοίνωσης για το Call of Duty: WWII, οι φανατικοί φίλοι της σειράς περίμεναν να δουν και να μάθουν ακόμα περισσότερα. Το ενδιαφέρον είναι μεγάλο μιας και μετά από χρόνια, η σειρά επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια για αυτή. Όπως είχε ανακοινωθεί, περισσότερα πράγματα θα γινόντουσαν γνωστά την Τετάρτη. Τις μέρες που ακολούθησαν διέρρευσαν κάποια πράγματα αναφορικά με τον νέο τίτλο. Πλέον είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε και επίσημα το νέο Call of Duty: WWII που έρχεται τον Νοέμβριο.

Ένα από τα πρώτα πράγματα που έγιναν γνωστά είχαν να κάνουν με την beta και το πότε θα είναι διαθέσιμη. Πρόσβαση θα έχουν όσοι κάνουν pre-order το παιχνίδι. Η πληροφορία επιβεβαιώθηκε και επίσημα και μέσα από το trailer. Στο Call of Duty: WWII θα δούμε μία νέα ιστορία, που θα μας μεταφέρει στο Ευρωπαϊκό μέτωπο ακολουθώντας την US 1st Infantry Division. Ο τίτλος θα έχει έντονο και το στοιχείο της συνεργασίας. Κάτι φυσικά που δεν θα είναι αναγκαίο κατά την διάρκεια της ιστορίας του παιχνιδιού.

Call of Duty: WWII

Πριν λίγες μέρες είχε ζητηθεί από την Activision να δώσει απαντήσεις γύρω από κάποια θέματα που είχαν προκύψει. Η ίδια όμως δεν αποκάλυψε τίποτα. Όλες η απαντήσεις θα δινόντουσαν στην επίσημη παρουσίαση την Τετάρτη. Στην ανάπτυξη του τίτλου βρίσκεται η Sledgehammer Games, μια εταιρία που έχει δώσει το παρών και σε άλλα παιχνίδια της σειράς. Στα του παιχνιδιού και σε άλλα στοιχεία που έγιναν γνωστά, οι παίχτες θα μπορούν να επιλέξουν το σώμα που θέλουν να ενταχθούν όπως πεζικό η θωρακισμένα.

Άγνωστο ακόμα παραμένει σε ποιες πλατφόρμες θα κυκλοφορήσει ο τίτλος τον Νοέμβριο. Πρέπει όμως να θεωρείτε δεδομένη η κυκλοφορία για PS4, Xbox One και PC. Αυτό που σίγουρα θα απασχολήσει κομμάτι μερίδας του κοινού είναι αυτή της Nintendo. Το Call of Duty έχει να δώσει το παρών αρκετά χρόνια, με τον τελευταίο τίτλο να είναι το το Call of Duty: Ghosts για το Wii U.

Call of Duty: WWII

Πηγή


Call of Duty: WWII, επιστροφή της σειράς στα γεγονότα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου

22 Απριλίου 2017 – Μάνος Μαριδάκης

Η αλήθεια είναι ότι το επιτυχημένο franchise της Activision ταξίδεψε τους παίχτες στο μέλλον. Όμως το εγχείρημα αυτό δεν είχε και τον ανάλογο αντίκτυπο σε μερίδα των fans. Ως αποτέλεσμα, κάποιοι προτίμησαν και στράφηκαν στο αντίπαλο δέος που ακούει στο όνομα Battlefield 1. Σύντομα θα έχουμε μια πρώτη εικόνα του νέου τίτλου. Το πρώτο trailer του Call of Duty:WWII θα αποκαλυφθεί την Τετάρτη 26 Απριλίου όπως ανακοίνωσε η εταιρία.

Call of Duty: WWII

Η ανάπτυξη του τίτλου γίνεται από την Sledgehammer Games. Οι ιδρυτές της εταιρίας, Michael Condrey και Glen Schofield, δηλώνουν ότι “Σύντομα θα έχετε την ευκαιρία να δείτε ένα μέρος από το Call of Duty: WWII μέσα από το πρώτο trailer”. Εκτός από το trailer, η Activision θα μας δώσει και κάποιες πληροφορίες σχετικά με το πως έχουν οραματιστεί το νέο τίτλο.

Να θυμίσουμε πως δεν είναι η πρώτη φορά για τη Sledgehammer Games που ασχολείται με την σειρά. Η εταιρία ανάπτυξης ήταν και στο τιμόνι των Call of Duty: Advanced Warfare και Call of Duty: Modern Warfare 3. Και τα δύο παιχνίδια έχουν καταγράψει τις υψηλότερες πωλήσεις στην ιστορία της σειράς.

Call of Duty: WWII

Για την σειρά Call of Duty η εποχή και τα γεγονότα του Β’ΠΠ δεν είναι άγνωστα. Πέντε από τούς τίτλους της είναι βασισμένοι σε εκείνη τη περίοδο. Στην πορεία είδαμε τη σειρά να μην μένει στάσιμη και να παρουσιάζει τίτλους σε διάφορες χρονικές περιόδους. Υπομονή μέχρι τις 26 Απριλίου λοιπόν όπου θα έχουμε ένα πρώτο δείγμα από τον τίτλο της Activision.

Call of Duty: WWII

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Τα email δεν δημοσιεύονται. Ανορθόγραφα σχόλια, με κεφαλαία ή εκτός θέματος διαγράφονται.