Blackberry Priv με Android Lollipop, ότι πρέπει να γνωρίζεις

Το Blackberry Priv είναι το πρώτο smartphone της Αμερικάνικης εταιρείας με λειτουργικό σύστημα Android, αφού οι δικές της συσκευές δεν έχουν την αναμενόμενη απήχηση από τους καταναλωτές, θέλει να δοκιμάσει την σίγουρη συνταγή. Θα έχει χαρακτηριστικά ναυαρχίδας και θα μπορεί να ανταγωνιστεί τις υπάρχουσες flagship προτάσεις της παγκόσμιας αγοράς.

blackberry priv


Το πρώτη επίσημο video με το Blackberry Priv

19 Οκτωβρίου 2015 by Manos

Μετά το hands-on video του Blackberry Priv από τον Κινέζο CEO της εταιρείας, όπου δεν είχε ιδέα για το πως ένα Android δουλεύει, η Blackberry δίνει στη δημοσιότητα ένα νέο video. Όπου και φαίνεται ξεκάθαρα πως ακριβώς λειτουργεί το συρόμενο πληκτρολόγιο και όχι μόνο, απολαύστε! πηγή image-source


Blackberry Priv Android Smartphone

26 Σεπτεμβρίου 2015 by Manos

Μετά από αλλεπάλληλες διαρροές για το Venice κινητό τελικά μαθαίνουμε πως δεν ονομάζεται έτσι. Το τελικό όνομα μέχρι στιγμής για το πρώτο Android Smartphone της εταιρείας είναι Blackberry Prin.

Τo Blackberry Priv έκανε την πρώτη εμφάνιση του live από τα χέρια του CEO της εταιρείας, που φάνηκε πως δεν έχει τη παραμικρή ιδέα για το πως ένα Android Smartphone δουλεύει. Μέσα από το video ακόμα επιβεβαιώθηκε και το συρόμενο πληκτρολόγιο. Όπως είδη γνωρίζαμε θα τρέχει Android Lollipop χωρίς να γνωρίζουμε την ακριβή έκδοση.

Το μόνο νεότερο που ανακαλύψαμε από την επίσημη επιβεβαίωση είναι πως το συρόμενο QWERTY πληκτρολόγιο θα είναι capacitive. Οπότε πρακτικά θα πατάτε για να χρησιμοποιηθούν τα κουμπιά δεν είναι ανάγκη τα πατηθούν τα κουμπιά.

Πως σας φαίνεται το πρώτο Android Blackberry smartphone; Θα το τολμούσατε; Ειδικά αν γνωρίζατε πως το Priv smartphone της Blackberry είναι το ασφαλέστερο Android.

πηγή

Διαρροή, Blackberry Venice με Android

Blackberry Venice διαρρέει με συρόμενη οθόνη & Android

30 Αυγούστου 2015 by Manos

Blackberry android smartphone

Blackberry Venice Android Smartphone

Η Blackberry κάποτε ήταν μια από τις γνωστές εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, ειδικά στην Αμερική όπου τα κινητά της πούλαγαν σαν ζεστά καρβέλια. Αλλά η αγορά προχώρησε με το Android και iOS και η εταιρεία έμεινε πολύ πίσω, όμως τώρα με το Blackberry Venice θα προσπαθήσει να βελτιώσει τα οικονομικά της και τη φήμης της.

android smartphone

Το πιο ενδιαφέρον κομμάτι της είδησης όπως θα παρατηρήσατε από τις εικόνες είναι το φυσικό qwerty πληκτρολόγιο που κρύβεται κάτω από την οθόνη του Blackberry Venice smartphone. Όμως δεν είναι απαραίτητη η χρήση του όπως σε άλλες συσκευές, το Venice μπορεί να λειτουργήσει όπως και τα υπόλοιπα Android Smartphones, χωρίς το φυσικό πληκτρολόγιο.

priv android smartphone

Το power button έχει τοποθετηθεί στην αριστερά πλευρά του Venice. Η υποδοχή για micro-sim και microSD βρίσκεται στην πάνω μέρος του κινητού. Ακόμα όμως μια μεγάλη θετική προσθήκη έχει γίνει και στη κάμερα, αφού ο αισθητήρας είναι 18.οMP με OIS (Optical Image Stabilization) με διπλό led-flash.

Blackberry priv camera

Και τέλος θα φοράει Android Lollipop, αυτά γνωρίζουμε μέχρι στιγμής και αναμένουμε για νεότερα με ανυπομονησία για το Blackberry Venice, το πρώτο Android smartphone της εταιρείας!

BlackBerry Priv capacitive keyboard

 

πηγή | από


Η Πρώτη διαρροή

Blackberry Venice: Αυτό θα είναι το πρώτο Blackberry με Android

3 Ιουλίου 2015 by Paris

Εδώ και κάποιες μέρες είχαμε δει διάφορες φήμες που ήθελαν την να εργάζεται πάνω σε μία ναυαρχίδα που θα βασίζεται στο Android και όχι στο Blackberry OS. Μάλιστα ο γνωστός evleaks είχε κυκλοφορήσει μία φωτογραφία του Passport που το έδειχνε να τρέχει Android. Ο γνωστός leaker ξαναχτύπησε σήμερα και μας δείχνει πως θα μοιάζει η νέα συσκευή που η κωδική της ονομασία είναι Venice.

Blackberry Venice – Σχεδιασμός

Blackberry-Venice-1

Από την παραπάνω φωτογραφία προφανώς δεν μπορούμε να εξάγουμε πολλά συμπεράσματα, αλλά σαν πρώτη εντύπωση, αυτό που μου έμεινε είναι πως το Blackberry Venice φαίνεται μία πανέμορφη συσκευή. Μπορούμε να διακρίνουμε επίσης ότι θα υπάρχει τουλάχιστον ένα front facing ηχείο (ελπίζουμε σε δύο βέβαια). Επιπλέον, το κινητό, με βάση αυτό το render, δείχνει πως θα έχει την πλήρη σουίτα των Google Services, και όχι κάποια custom έκδοση που θα προέρχεται από την AOSP αλλά δεν θα έχει ίχνος από υπηρεσίες της Google (όπως το Amazon Fire Phone). Ακόμα οι φήμες θέλουν το Venice να είναι slider με πλήρες πληκτρολόγιο (αν και κάτι τέτοιο δεν διακρίνετε από την εικόνα), ενώ, τέλος, φαίνεται πως το Blackberry Venice θα έχει θύρα microUSB 2.0 και όχι κάποια νεότερη USB Type-C, όπως θα θέλαμε.

Blackberry Venice – Τεχνικά χαρακτηριστικά

[caption id="attachment_7948" align="aligncenter" width="500"]Το Blackberry Passport με Android Το Blackberry Passport με Android[/caption]

Ακόμα δεν έχουν γίνει πολλές πληροφορίες γνωστές για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Blackberry Venice. Ξέρουμε όμως ότι θα είναι μία συσκευή ναυαρχίδα, και το blog n4bb που ειδικεύεται σε θέματα της μας δίνει κάποιες πληροφορίες. Συγκεκριμένα, το Blackberry Venice θα εξοπλίζεται με τον εξαπύρηνο Snapdragon 808, οθόνη 5,4″ Quad-HD, 18 και 5MP κάμερες, και 3GB μνήμης RAM.

Blackberry Venice – Κυκλοφορία

Αυτή τη στιγμή είναι πολύ νωρίς ακόμα για να ξέρουμε την ημερομηνία της επίσημης ανακοίνωσης και κυκλοφορίας του Blackberry Venice, αλλά οι φήμες θέλουν την νέα ναυαρχίδα της Καναδικής εταιρίας να φθάνει στην αγορά τον Νοέμβριο του 2015 σε άγνωστη προς το παρών τιμή.

πηγή1 | πηγή2 | από

Asus ZenFone 8 Android