BlackBerry Aurora, επίσημο το πρώτο dual-SIM της BlackBerry!

Δυο εβδομάδες μετά τα επίσημα αποκαλυπτήρια του BlackBerry KeyOne στην MWC17 της Βαρκελώνης, η καναδική εταιρία σε συνεργασία με την BB Merah Putih, την εταιρία που είναι υπεύθυνη για την σχεδίαση και την κατασκευή των BlackBerry-branded συσκευών στην Ινδονησία, ανακοίνωσε την νέα της πρόταση, BlackBerry Aurora.

Το BlackBerry Aurora είναι η πρώτη Blackberry συσκευή που κατασκευάζεται στην Ινδονησία, καθώς και η πρώτη dual-SIM BlackBerry συσκευή στον κόσμο.

BlackBerry Aurora

 

BlackBerry Aurora – Specs

Η νέα πρόταση της BlackBerry έχει διαγώνιο 5,5″ χαμηλής HD (720p) ανάλυσης, φοράει τον όχι τόσο δυνατό Snapdragon 425 1.4GHz ωστόσο για καθημερινές εργασίες είναι μια χαρά. Τα 4Gb μνήμης RAM που διαθέτει φαντάζουν υπεραρκετά για ένα άνετο multitasking και ο εσωτερικός χώρος αποθήκευσης καθορίζεται στα 32GB με δυνατότητα επέκτασής της έως 256GB. H μπαταρία του BlackBerry Aurora έχει χωρητικότητα 3.000mAh και είναι τύπου Li-Ion. Δεν έχουμε πολλές πληροφορίες για την κάμερα της συσκευής, ωστόσο είναι εφοδιασμένη με έναν αισθητήρα 13MP με AF και dual-led flash, ενώ η selfie κάμερα είναι στα 8MP.

Το νέο BlackBerry Aurora το κατατάσσουμε στην entry προς mid-range κατηγορία, ενώ κύριο χαρακτηριστικό της συσκευής όπως αναφέραμε αρχικά είναι η δυνατότητα τοποθέτησης δυο καρτών SIM. Ίσως ένα όχι τόσο σημαντικό χαρακτηριστικό για κάποιους χρήστες, αλλά σίγουρα ένα θετικό βήμα για την BlackBerry.

Το Aurora έρχεται με προ-εγκατεστημένο Android Nugat 7.0, μετράει διαστάσεις 152 x 76.8 x 8.5 mm και έχει βάρος 178g. Θα κυκλοφορήσει σε χρωματικές επιλογές όπως μαύρο, ασημί και χρυσό. Προς το παρόν είναι διαθέσιμο για προ-παραγγελία στα 260$ μέχρι τις 12 Μαρτίου, δυστυχώς μόνο για την τοπική αγορά της Ινδονησίας.

 

BlackBerry Aurora

Πηγη

iPhone