Το Black Shark 2 Pro κατάφερε να ξεχωρίσει με 6 τρόπους!

Black shark 2 Pro τιμή

Η Xiaomi σιγά σιγά το παίρνει χαμπάρι πώς το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να δημιουργεί ανταγωνιστικά gadget για εμάς. Ότι προϊόν δεν έχει την σωστή τιμή για να μας συγκινήσει πήρε τον κατήφορο. Μακάρι βέβαια οι καταναλωτές να “τιμωρούσαν” έτσι κι άλλες εταιρίες που το αξίζουν. Στο ψητό! Το Black Shark 2 Pro έρχεται με τρομερά χαρακτηριστικά, αλλά και μία υπέροχη αρχική τιμή!

Γιατί ξεχώρισε το Black Share 2 Pro

  1. Φοράει τον SnapDragon 855 Plus, δηλαδή ότι πιο δυνατό υπάρχει.
  2. Έχει πιο γρήγορη μνήμη UFS 3.0 τελευταίας γενιάς.
  3. Η βασική έκδοση βγαίνει με 12GB RAM και 128GB ROM!
  4. Η αρχική τιμή του καθορίστηκε μόλις 390€ και σύντομα θα πέσει τόσο για αγορά από το εξωτερικό.
  5. Εξοπλίστηκε μεαΑνανεωμένο σύστημα ψύξης liquid cooling 3.0
  6. Φοράει σχεδόν stock Android Pie 9.0!
Black Shark 2 Pro χαρακτηριστικά

Η οθόνη του Black Shark 2 Pro έχει διαγώνιο 6.39″ με ανάλυση FHD+ και είναι τεχνολογίας OLED. Τα ηχεία υπόσχονται stereo ήχο και όπως υποστηρίζει η Xiaomi έχει μειωθεί το latency από 43.5ms σε 34.7ms που μεταφράζεται σε ακόμα πιο άμεση gaming εμπειρία.

Black shark 2 Pro χρώματα

Φυσικά ο αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος βρίσκεται κάτω από την οθόνη. Πρόκειται για ένα κινητό με μεγάλη μπαταρία και έχει χωρητικότητα 4000mAh. Αν και δεν έχει καμία σημασία στο Antutu το Black Shark 2 Pro κατέχει την πρώτη θέση μέχρι στιγμής με συνολικό σκορ 500.610!

Οι φωτογραφικές του δυνατότητες φαίνεται να είναι εξαιρετικές επίσης! Η κύρια κάμερα του Shark 2 Pro αποτελείται από αισθητήρα 48MP με διάφραγμα F/1.75 και ένα δεύτερο βοηθητικό φακός 12MP F/12.2.

Asus ZenFone 8 Android

Leave a Reply

Mην καταχωρείτε προσωπικά δεδομένα στα πεδία.