Ανέκδοτο το Black Friday των Lenovo & Motorola στην Ελλάδα με περσινά ξινά σταφύλια!

Μέχρι και οι πέτρες πρέπει να γνωρίζουν πλέον πως οι πραγματικές Black Friday προσφορές στην Ελλάδα είναι μετρημένες στα δάχτυλα τους ενός χεριού κάθε χρόνο. Δυστυχώς για τις Lenovo και Motorola, μόλις σήμερα πέσαμε πάνω στην προσφορά τους, ή για να το θέσουμε καλύτερα, αυτές έπεσαν πάνω μας και χτύπησαν.

Πρόκειται για την υποτιθέμενη Black Friday προσφορά, όπως δηλαδή την διαφημίζουν, για το Motorola Moto G31 που όπως φαίνεται και από το παρακάτω print screen που τραβήξαμε σήμερα, από 229,90€ πωλείται 149.90€. Την πρώτη στιγμή που το είδαμε πραγματικά λυπηθήκαμε όποιον έπεσε στην “παγίδα” και δεν προτίμησε κάποια άλλη πραγματική προσφορά. Όχι μόνο δεν πρόκειται για προσφορά, αλλά για την ακρίβεια πωλείται πιο ακριβά ακόμα και από το bestprice χωρίς να τρέχει καν Black Friday!

lenovo black friday motorola g31

Πόσο κοστίζει το ίδιο κινητό χωρίς Black Friday στο Bestprice;

Κρατηθείτε, το Moto G31 χωρίς Black Friday προσφορά κοστίζει 127,60€! Δηλαδή είναι πιο φθηνό από το υποτιθέμενο Black Friday της Lenovo, χωρίς Black Friday. Αν εξαιρέσουμε όμως την τιμή και από που πρόκειται να αγοραστεί, το G31 είναι ένα κινητό με κάτι παραπάνω από μέτρια χαρακτηριστικά και του αξίζει να το προσπεράσεις, εκτός και αν το πετύχεις κάτω από 80€. Μακάρι να είχαμε τον χρόνο να ασχοληθούμε με όλες τις προσφορές “παγίδες”, αλλά σας υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε!

black friday lenovo motorola