Μαύρο AMOLED Theme για όλα τα Xiaomi με MIUI [Οδηγός + Video]

Για λόγους διαχείρισης προσωπικών δεδομένων (GDPR) η Xiaomi έχει διακόψει την πρόσβαση στην εφαρμογή Themes για την Ευρώπη οπότε αυτός ο οδηγός είναι μονόδρομος για να αποκτήσεις πρόσβαση στα themes του MIUI. Δηλαδή η Xiaomi αποφάσισε πως δεν χρειάζεται να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο περί προστασίας προσωπικών δεδομένων και απλά μας έκλεισε απέξω… Βάλε τέλος στο “Can’t Connect To The Network”, στο ζουμί τώρα!

Πως να αποκτήσουμε πρόσβαση ξανα στο Theme Store της Xiaomi!

  1. Κατεβάζουμε μια εφαρμογή VPN. Προσωπικά κατέβασα το Turbo VPN από το Play Store το οποίο παρέχει δωρεάν VPN σε servers της Ινδίας που χρειαζόμαστε.
  2. Αφού έχουμε συνδεθεί σε server της Ινδίας όπως χαρακτηριστικά υποδεικνύω και στο Video από πάνω, αλλάζουμε την περιοχή του κινητού σε Ινδία. Μη φοβάσαι δεν θα αλλάξει η γλώσσα του κινητού και ούτε θα πέσει ο ουρανός να σε πλακώσει.
  3. Τέλος ανοίγουμε την εφαρμογή Themes που έχουν προεγκατεστημένη όλα τα Xiaomi κινητά που τρέχουν MIUI. Στην αναζήτηση ψάξε για Black Amoled για να κατεβάσεις το όμορφο και ξεκούραστο για τα μάτια Theme!
Black AMOLED Theme MIUI Xiaomi
Asus ZenFone 8 Android