Beelink SEA I TV Box – Ίσως η κορυφαία πρόταση από την αγορά της Κίνας

Τα Android TV Boxes έχουν γίνει ένας από τους πιο εύκολους τρόπους για όλους μας να κάνουμε πολύ έξυπνες τις τηλεοράσεις μας. Η αγορά της Κίνας είναι πολύ δραστήρια στο συγκεκριμένο κομμάτι με προτάσεις για όλα τα πορτοφόλια. Αν ψάχνετε για κάτι κορυφαίο που μπορεί να διαχειριστεί ακόμα και 4K περιεχόμενο πολύ άνετα, τότε δείτε το Beelink SEA I, μία ολοκαίνουργια πρόταση που θα κυκλοφορήσει σύντομα.

Beelink SEA I 0

Beelink SEA I TV Box – Specs

Με τιμή εκκίνησης κοντά στα €100 είναι δεδομένο ότι τα χαρακτηριστικά θα είναι κορυφαία. Μία ματιά στα αναλυτικά του specs θα σας επιβεβαιώσει ότι όντως αυτό συμβαίνει. Το Beelink SEA I εξοπλίζεται με Realtek 1295 CPU. Έναν τετραπύρηνο Cortex-A53 επεξεργαστή. Σημαντική όμως είναι και η GPU, η οποία είναι η ARM T820 MP3 με τρεις πυρήνες. Αυτά θα συνοδεύονται με 2GB RAM και 32GB εσωτερικής μνήμης.

Beelink SEA I 1

Η μεγάλη όμως διαφορά γίνεται στις λεπτομέρειες. Όπως για παράδειγμα το γεγονός ότι το Beelink SEA I TV εξοπλίζεται με DDR4 μνήμη RAM. Επιπλέον, η  θύρα HDMI είναι προτύπου HDMI 2.0 που σημαίνει ότι είναι το ιδανικό για stream-άρισμα 4K περιεχομένου. Και στα της δικτύωσης όμως το Beelink SEA I TV Box τα πάει περίφημα. Η ασύρματη σύνδεση υποστηρίζει 5GHz Wi-Fi ac ενώ αν θέλετε να συνδέσετε τη συσκευή στο ίντερνετ μέσω ethernet, τότε θα έχετε σύνδεση 1Gbps. Τέλος, υπάρχει η δυνατότητα να εισάγετε στη συσκευή και δικούς σας δίσκους SATA για αυξημένη χωρητικότητα.

Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι θύρες USB 3.0 αλλά και το Bluetooth 4.0. Και ως γνήσιο κινέζικο TV Box το Beelink SEA I έρχεται με προ-εγκατεστημένο το KODI. Παρότι το νεό TV Box της Beelink δεν έχει ακόμα κυκλοφορήσει στην αγορά έχει Android 6.0 που είναι και το μόνο σχετικά αρνητικό. Αν και δεν νομίζω πως για τέτοιου τύπου συσκευής παίζει και τόσο ρόλο να τρέχει την τελευταία έκδοση Android.

Beelink SEA I 2

Αν θέλετε να αποκτήσετε το Bellink SEA I TV Vox, τότε δεν έχετε παρά να το προ-παραγγείλετε από το GB. Η τιμή ξεκινά από τα €95 για το μοντέλο των 16GB, αλλά περισσότερο αξίζει το μοντέλο των 32GB στα €105. Η αποστολή των προ-παραγγελιών ξεκινάει σύντομα, στις 27 Φεβρουαρίου.

Sony