Battleborn, σας περιμένει η free trial έκδοση για multiplayer μάχες

Το Battleborn είχε δημιουργήσει αρκετές προσδοκίες όταν είχε παρουσιαστεί στην E3 2015. Ένας από τους λόγους ήταν ότι πέρα από το FPS κομμάτι στο gameplay του, θα εισήγαγε και MOBA στοιχεία. Κάτι που το έκανε ακόμα πιο ελκυστικό σε μεγαλύτερη μερίδα του κόσμου. Ένα ακόμα θετικό ήταν ότι πίσω από την ανάπτυξη βρίσκονταν η ομάδα που έχει δημιουργήσει ένα από τα ποιο τρελά FPS των τελευταίων ετών, το Borderlands. Τα πράγματα δεν κύλησαν όπως τα είχαν σχεδιάσει στην 2K. Ένας από τούς λόγους ακούει στο όνομα Overwacth, με τον τίτλο της Blizzard να σαρώνει τα πάντα στο πέρασμα του.

Battleborn


Battleborn

Το Battleborn δεν έπεσε αμαχητί κόντρα σε έναν όπως φάνηκε δυνατό αντίπαλο. Οι προσπάθειες για να προσελκύσει το κοινό είναι αρκετές. Μια από αυτές έχει να κάνει με την μείωση της τιμής, αλλά και την προσθήκη νέου ήρωα. Η νέα προσπάθεια θα κρίνει κατά πολύ και το μέλλον του. Το κομμάτι του multiplayer γίνεται Free-to-Play στα PS4, Xbox One και PC μέσω του Steam, δίνοντας προσβάσεις σε αρκετά πράγματα. Από τους 30 ήρωες που έχει το Battleborn, θα δίνονται στους παίχτες 6 χαρακτήρες που θα αλλάζουν κάθε εβδομάδα. Δίνεται έτσι η ευκαιρία να γνωρίσουν οι παίχτες όλους τους ήρωες.

Θα υπάρχει απεριόριστη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργείς του multiplayer όπως χάρτες και mods του παιχνιδιού. Όσοι τώρα είναι νέοι παίχτες, θα περάσουν μερικές ώρες μέχρι να μάθουν και να κατανοήσουν τους μηχανισμούς του παιχνιδιού, όπως τις δεξιότητες και πως θα τις εκμεταλλευτούν. Όταν φτάσουν στο Level 20, θα μπορούν να πάρουν μέρος μαζί με τους υπόλοιπους παίχτες.

Όσοι τώρα έχουν στην κατοχή τους το Battleborn θα έχουν την ευκαιρία να έχουν στην διάθεση τους έξτρα περιεχόμενο. Η ημερομηνία διάθεσης θα ξεκινήσει στις 13 Ιουνίου για PS4, με τους κατόχους PC και Xbox One να μπορούν να το δοκιμάσουν από τώρα. Δεν έχει δοθεί ημερομηνία λήξης της συγκεκριμένης διαδικασίας.

Battleborn

Πηγή