Battleborn, η beta ξεκινά και σας περιμένει

Η δύναμη των MOBA games τα τελευταία χρόνια είναι αναμφισβήτητη, είναι από τις κατηγορίες που καθημερινά κερδίζει νέους φίλους με αποτέλεσμα αρκετές εταιρείες να έχουν στρέψει τη προσοχή τους στη δημιουργία νέων τίτλων με σκοπό να εμπλουτίσουν τη κατηγορία. Η 2Κ, εμπνευστής της γνωστής σειράς FPS, Borderlands, μαζί με την Gearbox Software μέσω της open beta φάσης δίνουν τη δυνατότητα στους κατόχους PS4, Xbox One και PC να δοκιμάσουν το Battleborn, ένα multiplayer παιχνίδι που θα συνδυάζει team-based shooter με αρκετά MOBAστοιχειά να υπάρχουν.

Battleborn

Η δοκιμαστική περίοδος έχει γίνει θα λέγαμε για του developers μια ασφαλής μέθοδος για συμπεράσματα που προκύπτουν από το feedback που λαμβάνουν έτσι ώστε να βελτιώσουν ή να προσθέσουν πράγματα προσφέροντας όσο το δυνατό ένα καλύτερο και πλήρες παιχνίδι. Η beta περίοδος για τους κατόχους PS4 έχει ξεκινήσει ήδη και είναι προσβάσιμη για όλους χωρίς να απαιτείται συνδρομή στο Playstation Plus και επίσης οι κάτοχοι της εν λόγω πλατφόρμας θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν δωρεάν το πρώτο DLC pack. H περίοδος για τους κατόχους Xbox One και PC είναι προγραμματισμένη για τις 13 Απριλίου μέχρι τις 18 Απριλίου.

Οι παίκτες θα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε 25 χαρακτήρες, μερικοί εκ των οποίων δεν θα είναι διαθέσιμοι από την αρχή καθότι θα είναι κλειδωμένοι αλλά θα μπορείτε να τους ξεκλειδώσετε, ενώ θα υπάρχουν και δυο story missions. Ο τίτλος αναμένεται για τις 3 Μαίου Περισσότερα μπορείτε να μάθετε μέσα από το story tailer.

Πηγή