Οι καλύτερες μπαταρίες LiFePO4 για φωτοβολταϊκά σε δυνατές τιμές από Ευρώπη

Οι μπαταρίες LiFePO4 χρησιμοποιούνται σε ηλεκτρικά αυτοκίνητα, αλλά ακόμα πιο πολύ σε αυτόνομα φωτοβολταϊκά συστήματα, όπως αυτό που έφτιαξα για το δικό μου σπίτι και πλέον δεν πληρώνω καμία “ΔΕΗ”. Οι μπαταρίες LiFePO4 δεν έχουν κανένα χαρακτηριστικό ή σημείο που να μην υπερτερούν συγκριτικά με τις υπόλοιπες εμπορικά διαθέσιμες τεχνολογίες μπαταριών, ενώ πλέον δεν είναι ακριβές, αν ξέρεις από που να αγοράσεις…

μπαταριες lifepo4 χωρις τελωνειο από ευρωπη

Ένα αρκετά καλό παράδειγμα είναι οι μπαταρίες που θα δούμε. Οι συγκεκριμένες μπαταρίες LiFePO4 βγαίνουν σε 12V, αλλά και 24V ανάλογα με τις ανάγκες του χρήστη, αλλά και σε διαφορετικές χωρητικότητες που ξεκινούν από τα 100Ah και φτάνουν έως τα 300Ah, μιλώντας πάντα για την διαθεσιμότητα σε αποθήκες Ευρώπης που σημαίνει γρήγορη παράδοση χωρίς τελωνείο και μάλιστα με δωρεάν μεταφορικά.

Η αιτία αυτού του άρθρου είναι γιατί όπως φαίνεται, σχεδόν κανείς δεν θέλει να φτιάξει τις δικές του μπαταρίες από κελιά LiFePO4 EVE, όπως προσωπικά έχω κάνει για το δικό μου αυτόνομο σύστημα με φωτοβολταϊκά. Έτσι ψάξαμε και βρήκαμε τις καλύτερες και έτοιμες μπαταρίες LiFePO4 που μπορείς να αγοράσεις χωρίς να χρειάζεται να γνωρίζεις όλες τις τεχνικές λεπτομέρειες για να την στήσεις από το μηδέν.

Οι Καλύτερες LiFePO4 Μπαταρίες από Ευρώπη Χωρίς Τελωνείο

  1. Οι πιο οικονομικές στη λίστα, με 4000 κύκλους φόρτισης ενώ είναι έτοιμες να συνδεθούν παράλληλα ή σε σειρά μεταξύ τους αν χρειαστείς περισσότερες από μία. Μπορείς να τις βρεις εδώ.
  2. Οι πιο ποιοτικές της λίστα με 6000 κύκλους φόρτισης, έξυπνο BMS και grade a κελιά για να είσαι πιο σίγουρος για την μακροζωία της μπαταρίας. Αποκλειστικά εδώ.
  3. Δυνατή προσφορά Black Friday για μπαταρία LiFePO4 24V 100Ah μόλις 579€!
  4. Η έρευνα συνεχίζεται, κάνε bookmark τη δημοσίευση!

Μην ξεχάσεις να ρίξεις και μία ματιά στα καλύτερα φθηνά inverter φωτοβολταϊκών.

Asus ZenFone 8 Android