Αποστολή Εξετελέσθη! Έτοιμη η νέα και πιο αξιόπιστη μέθοδος του Banggood χωρίς τελωνείο!

Τον Αύγουστο που μας πέρασε σας είχα δώσει τα πρώτα στοιχεία μίας προσωπικής έρευνας πάνω σε μία νέα μέθοδος αποστολής την οποία δοκίμαζα. Αφού ολοκληρώθηκαν με επιτυχία δεκάδες δοκιμαστικές αποστολές στη συνέχεια έδωσα τα στοιχεία στο Banggood ώστε να τα αξιοποιήσει και να έχουμε ακόμα περισσότερες εναλλακτικές με απώτερο σκοπό να ακυρώσουμε εντελώς τα προβληματικά και σκανδαλώδει ΕΛΤΑ.

post

Οι δοκιμές μου απέδωσαν και μετά από σχεδόν μισό χρόνο το Banggood στέλνει με τη νέα μέθοδο την οποία τους πρότεινα! Πλέον χιλιάδες αποστολές στην Ευρώπη από Banggood ακόμα και όταν πρόκειται για παραγγελίες από αποθήκες της Κίνας παραδίδονται με ιδιωτικές courier χωρίς τελωνείο ή έξτρα χρέωση.

Εδώ και αρκετές βδομάδες το Banggood έχει ήδη παραδώσει και στην Ελλάδα αρκετά πακέτα με την συγκεκριμένη μέθοδο. Τι σημαίνουν όλα αυτά για σένα όμως;

  1. Πιο γρήγορες παραδώσεις, στις δοκιμές μας η παράδοση έγινε σε περίπου 10 μέρες. Όχι από την μέρα που έγινε η παραγγελία, αλλά από την μέρα που στάλθηκε.
  2. “Κατάργηση” των προβληματικών ΕΛΤΑ.
  3. Ίδιες χρεώσεις για έξοδα αποστολής, δεν έχει αλλάξει κάτι.
  4. Αξιόπιστο tracking number.

Δυστυχώς δεν υπάρχει τρόπος 100% να ξεχωρίσει κανείς τη νέα μέθοδο αποστολής και για την ώρα επιλέγει το banggood ποιες παραγγελίες φεύγουν έτσι. Παρόλα αυτά υπάρχει τρόπος που θα αναφέρω μόνο στην οδηγό για αγορές από Κίνα χωρίς τελωνείο. Δυστυχώς για τους αναγνώστες του TechValue τα “Ελληνικά Affiliate κοράκια” παραμονεύουν καθημερινά για να κλέψουν αποκλειστικές πληροφορίες.

Πιο πολλές λεπτομέρειες θα βρείτε τις επόμενες ημέρες στον οδηγό όταν ενημερωθεί. Οι patrons που υποστηρίζουν το TechValue, γνωρίζουν ήδη όλες τις λεπτομέρειες της νέας μεθόδου αποστολής.

Asus ZenFone 8 Android