Μόλις ανέβηκε το τελικό trailer για την ταινία Avengers: Infinity War!

Το νέο και τελικό trailer για τους εκδικητές είναι διαθέσιμο από σήμερα και αποκαλύπτει νέα στοιχεία για τους ήρωες της Marvel που θα πρωταγωνιστήσουν στη ταινία. Το πρώτο trailer κατάφερε να αποσπάσει το τρελό νούμερο των 150 εκατομμύρια προβολές και έτσι φαίνεται να συνεχίζει και αυτό!

Το νέο και μάλλον τελικό trailer ανέβηκε πριν λίγα λεπτά και ήδη πλησιάζει το 1 εκατομμύριο προβολές! Το Avengers: Infinity War έχει οριστεί να παίξει στις κινηματογραφικές αίθουσες από τις 26 Απριλίου, δηλαδή περίπου σε ένα μήνα από τώρα.

Avengers: Infinity War

Τις επόμενες εβδομάδες αναμένεται το νέο θέμα συζήτησης να γίνει για ακόμα μια φορά η νέα “στολή” του Iron Man που φαίνεται να έχει βελτιωθεί, όπως εξάλλου γίνεται σχεδόν σε κάθε επεισόδιο της Marvel που εμφανίζεται.

Αυτή τη φορά ο νέος εχθρός τους θα είναι ο Θάνος, που στόχος του είναι να συγκεντρώσει όλες τις infinity stones, όπως τις αποκαλούν, για να εξαφανίσει το μισό σύμπαν και τη μισή ανθρωπότητα όπως χαρακτηριστικά αναφέρετε και στο trailer. Δείτε παρακάτω το trailer.

Asus ZenFone 8 Android