Attack on Titan, 4 gameplay trailers και ημερομηνία κυκλοφορίας

Μια κατηγορία που αρκετά χρόνια τωρά έχει κερδίσει το ενδιαφέρον όχι μόνο των εταιρειών αλλά και του κοινού είναι παιχνίδια που η ιστορία τους είναι βασισμένη στο μαγικό κόσμο των anime. Τα παραδείγματα πολλά, με τα πιο γνωστά ας πούμε αυτά του One Piece, Naruto, Dragon Ball κ.α, όπου πέρα από την επιτυχία που έχουν γνωρίσει ως manga και anime έχουν υπάρξει και ως εξαιρετικά video games, όπως και το Attack on Titan που θα δούμε.

Attack on Titan

Attack on Titan

To Attack on Titan θεωρείται πλέον ένα από τα επιτυχημένα anime και manga των τελευταίων ετών, καθώς η ιστορία του έχει να κάνει με την προσπάθεια που καταβάλλουν οι άνθρωποι για να επιβιώσουν ενάντια στους γίγαντες, όχι μόνο αυτό άλλα και οι ήρωες αιχμαλωτίζουν το κοινό με τις ιστορίες τους.

Έτσι δεν θα μπορούσε να λείπει ένα τέτοιο anime από τον χώρο των video games και η Koei Tecmo μαζί με την Omega Force έχει αναλάβει την ανάπτυξη του παιχνιδιού, όπως έχει κάνει στο παρελθόν και με άλλους τίτλους που είναι βασισμένοι σε anime ή manga. H Koei Tecmo έδωσε στη δημοσιότητα μέσω του καναλιού της στο Youtube 4 νέα trailers, δίνοντας έτσι ακόμα περισσότερο gameplay υλικό, ένω σ’ένα βίντεο διάρκειας 30 δευτερολέπτων περιέχει cutscenes στα οποία οι φίλοι της σειράς εύκολα θα αναγνωρίσουν τους Eren, Mikasa, Armin κ.ά.

https://www.youtube.com/watch?v=0us3uRjYAx8

To Attack on Titan θα κυκλοφορήσει στις 18 Φεβρουαρίου στην Ιαπωνία για PS3, PS4 και PS Vita, ενώ στην Ευρώπη μέσα στο 2016.

Πηγή