Asus Zenwatch 2: Σύντομα η κυκλοφορία του στην Ευρώπη


Notice: Undefined index: enable_howto in /home/techvalue25452/public_html/wp-content/themes/techvalue/single.php on line 124

Notice: Undefined index: enable_howto in /home/techvalue25452/public_html/wp-content/themes/techvalue/single.php on line 167

Τον Ιούνιο του 2015 παρουσιάστηκε επίσημα τo ASUS Zenfone 2 στην Ταιβάν και έφτασε επιτέλους η ώρα να κυκλοφορήσει και επίσημα η συσκευή στην Ευρώπη, σε πολύ καλή τιμή. Μπορεί το design να μην είναι για όλους αλλά σίγουρα το ASUS Zenwatch 2 παραμένει μία πολύ καλή πρόταση που συνδυάζει καλά χαρακτηριστικά και ποιότητα κατασκευής με χαμηλή ανταγωνιστική τιμή.


ASUS Zenwatch 2 – Χαρακτηριστικά

3 Σεπτεμβρίου 2015 by Paris

ASUS-Zenwatch-2-1

Παρότι είχε παρουσιαστεί επίσημα εδώ και κάποιους μήνες δεν είχαν γίνει γνωστά όλα τα χαρακτηριστικά του ASUS Zenwatch 2. Στην φετινή IFA όμως μάθαμε τα πάντα για το smartwatch των Ταϊβανέζων. Αρχικά, μάθαμε πως θα διατίθεται σε δύο μεγέθη. Το πρώτο είναι στα 37 χιλιοστά πλάτος και το δεύτερο είναι στα 41 χιλιοστά. Φυσιολογικά λοιπόν έχουν και διαφορετικές οθόνες. Το μεγαλύτερο εκ των δύο ASUS Zenwatch 2 έχει οθόνη 1,63″ και ανάλυσης 320×320 και μπαταρία 400mAh, ενώ η οθόνη του μικρότερου μοντέλου είναι 1,45″ ανάλυσης 280×280 και μπαταρία 300mAh.

Τα υπόλοιπα όμως χαρακτηριστικά είναι κοινά στο ASUS Zenwatch 2. Ο επεξεργαστής της συσκευής θα είναι ο Qualcomm Snapdragon 400, και θα συνοδεύεται από 4GB εσωτερικής μνήμης και 512MB RAM. Επίσης, εκτός από Bluetooth υπάρχει και σύνδεση WiFi, ενώ το ASUS Zenwatch 2 έχει πιστοποίηση IP67 άρα είναι ανθεκτικό σε νερό και σκόνη.

ASUS Zenwatch 2 – Με €145 γίνεται δικό σας

Η καλύτερη πληροφορία όμως για το ASUS Zenwatch 2 είναι η τιμή του. Το μικρότερο μοντέλο μπορεί να γίνει δικό σας με €145 ενώ το μοντέλο των 41 χιλιοστών θα κοστίζει €169. Οι τιμές θεωρώ πως είναι εξαιρετικές και αν σας αρέσει το design τότε το ASUS Zenwatch είναι μία πολύ καλή επιλογή στα Android Wear smartphones.

πηγή


Παλιότερες ειδήσεις για το ASUS Zenwatch 2

Asus ZenWatch 2, ανακοινώθηκε και είναι άσχημο

Asus ZenWatch 2, ανακοινώθηκε και είναι άσχημο

1 Ιουνίου 2015 by Manos

Αυτό ήταν, η αναμονή και η αγωνία τελείωσε για το Asus ZenWatch 2, ανακοινώθηκε επίσημα στην έκθεση Computex που έλαβε χώρα στην Taipei. Όπως φαίνεται από τον άσχημο σχεδιασμό του και την σχεδόν τετράγωνη οθόνη με τα τεράστια bezels θα πρέπει να έχει αρκετά οικονομικό χαρακτήρα και μεγάλη αυτονομία, αλλιώς θα πάει άκλαφτο!

Το ZenWatch 2 θα είναι διαθέσιμο σε δυο διαφορετικές εκδόσεις, η πιο μεγάλη έκδοση θα έχει το ίδιο μέγεθος με το περσινό ZenWatch και το δεύτερο θα είναι πιο μικρό, μιας και οι fans της Asus έκαναν αρκετά παράπονα για το μεγάλο μέγεθος του πρώτου ZenWatch.

Πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά δε γνωρίζουμε γιατί μας τα κρύβει η Asus, αλλά θα έχει οθόνη OLED με Gorilla Glass 3 το οποίο θα είναι ελαφρώς curved στις άκρες με 2.5D. Για επεξεργαστή θα φοράει άγνωστο μοντέλο της Qualcomm που μάλλον θα είναι ο SnapDragon 400 ή ακόμα καλύτερα ο 410.

Το κουμπί, όπως λένε, θα χαρίζει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά στο ZenWatch 2 και δε ξέρουμε ακόμα πώς και τι, ενδέχεται να είναι κάτι σαν του Apple Watch; Το έξυπνο ρολόι έχει ακόμα πιο βελτιωμένη προστασία κατά του νερού και της σκόνης με πιστοποίηση προστασίας IP67. Ακόμα, υποστηρίζει μαγνητικό σύστημα φόρτισης που θα έχει ενδιαφέρον να το δούμε και στη πράξη.

Asus ZenWatch 2

πηγή

Asus ZenWatch 2, event ανακοίνωσης αρχές Ιουνίου

Asus ZenWatch 2, event ανακοίνωσης αρχές Ιουνίου

18 Μαΐου 2015 by Manos

Το Computex 2015 Event που ακούμε πρώτη φορά θα πραγματοποιηθεί στις 2-5 Ιουνίου και η Asus ξεκίνησε να στέλνει προσκλήσεις για την ανακοίνωση του Asus ZenWatch 2. Το πρώτο ZenWatch ακόμα και τώρα αποτελεί μια αξιόλογη επιλογή με καλό δείκτη απόδοσης τιμής, μάλιστα πρόσφατα ενημερώθηκε σε Android Lollipop 5.1.1!

[alert-warning]Πιο συγκεκριμένα, η πρόσκληση αναφέρεται στο πνεύμα του Zen, που θα φέρει αρμονία και απλότητα στην ιδιωτική αλλά και επαγγελματική καθημερινότητα.[/alert-warning]

Ανυπομονούμε να δούμε την εξέλιξη του Asus ZenWatch 2, γιατί σχεδόν αγαπήσαμε το πρώτο Zenwatch ακόμα και αν δε το πιάσαμε καν στα χέρια μας. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε άλλες πληροφορίες, αλλά θα προσπαθήσουμε να σας κρατήσουμε ενήμερους όταν θα έχουμε νεότερα.

Asus ZenWatch 2

πηγή

Sony

Deprecated: Function the_block_template_skip_link is deprecated since version 6.4.0! Use wp_enqueue_block_template_skip_link() instead. in /home/techvalue25452/public_html/wp-includes/functions.php on line 6031