Ο μηχανισμός του Asus Zenfone 6 δεν νιώθει μία! Τον θέλουμε όμως;

Οι πιο διαβασμένοι χρήστες εκεί έξω περιμένουν με αγωνία τις selfie κάμερες κάτω από την οθόνη σαν λύση για να μην υπάρχει καθόλου notch. Ίσως όμως τελικά να μην είναι αυτή η απόλυτη λύση, όπως δηλαδή απέδειξε το Asus Zenfone 6 με τον απίστευτο μηχανισμό του!

Κρυμμένη selfie κάτω από OLED οθόνη;

Μπορεί να είναι σχεδόν γεγονός τα κινητά με under display selfie κάμερα δυστυχώς όμως υστερούν. Όπως κάποιες εταιρίες υπονόησαν, αυτές οι selfie δεν θα έχουν και τόσο καλή απόδοση και είναι λογικό. Οι οθόνες OLED δεν μπορούν να δημιουργήσουν 100% διαφάνεια ώστε να περάσει το φως από μέσα όπως και σε μία κανονική selfie κάμερα που δεν είναι κρυμμένη κάτω από οθόνη. Μπορεί να ακούγεται cool, αλλά τελικά δεν είναι αυτή η λύση, ή τουλάχιστον όχι ακόμα.

Asus Zenfone 6 κριτικές

Αναδιπλούμενη Seflie κάμερα όπως στο Asus ZenFone 6;

Τα συρταρωτά κινητά όπου μετακινείται ολόκληρη η πλάτη είναι πρόβλημα και εκεί όντως μπορούν να υπάρξουν φθορές και μάλιστα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Όμως από την άλλη η αναδιπλούμενη κάμερα του ZenFone 6 φαίνεται να κάνει τη μεγάλη διαφορά.

Asus Zenfone 6 άποψη

Το Asus ZenFone 6 πέρασε από τα χέρια του δημιουργού JerryRigEverything και ο μηχανισμός της αναδιπλούμενης κάμερας πέρασε ότι χειρότερο θα μπορούσε να περάσει! Όπως αποδείχτηκε όμως μπορεί να αντέξει σχεδόν τα πάντα χωρίς να χαλάσει! Αλλά το καλύτερο είναι ότι έτσι η κύρια κάμερα στην πλάτη μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως selfie! Δεν είναι τυχαίο εξάλλου ότι κατάφερε να αποσπάσει την καλύτερη βαθμολογία από το dxomark για την selfie του.

Asus ZenFone 8 Android