Με “ειδικό” Snapdragon 865, 144Hz και 16GB RAM το Asus ROG Phone 3

Μπορεί η κυκλοφορία του επόμενου ROG Phone να μην είναι πολύ μακριά, ωστόσο μέχρι πριν λίγες ημέρες είχαμε ελάχιστες πληροφορίες γι’ αυτό. Ένας γνωστός “insider” όμως δημοσιοποίησε τις πρώτες πληροφορίες για την συσκευή Asus, αλλά και ένα σύντομο βίντεο που βλέπουμε για πρώτη φορά το νέο Asus ROG Phone 3.

Asus ROG Phone 3

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής ζαλίζουν. Η Asus χρησιμοποιεί έναν “ειδικό” Snapdragon 865, με τους πυρήνες να τρέχουν στα 3.09GHz έναντι των “απλών” εκδόσεων που βρίσκουμε σε άλλες συσκευές. Το 6.59″ ιντσών OLED panel θα έχει ρυθμό ανανέωσης στα 144Hz. Το καλό όμως δεν σταματά εδώ. Το τρίτο ROG θα έρχεται με 16GB RAM και μπαταρία χωρητικότητας 6.000mAh!

Όπως φάνηκε στο βίντεο, η Asus εξόπλισε το smartphone με 3 κάμερες στο πίσω μέρος της, σε αντίθεση με τις δύο του προηγούμενου ROG. Στο πίσω μέρος υπάρχει το συνηθισμένο όμορφο RGB λογότυπο. Όπως είναι λογικό, μία συσκευή με τέτοια χαρακτηριστικά, θέλει και το αντίστοιχο σύστημα ψύξης. Αυτό, μαζί με την τεράστια μπαταρία ανεβάζουν το πάχος της συσκευής στα 9.85mm και το βάρος της στα 240 γραμμάρια. Σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες το ROG Phone 3 θα παρουσιαστεί τον ερχόμενο Ιούλιο, μαζί με την mainstream ναυαρχίδα της εταιρίας, το Zenfone 7.

OnePlus Nord Android