Με ZenFone Zoom S και άλλα 3 smartphones επίσημα στην Ελληνική αγορά η Asus

Στις 11/07/2017 το πρωί (δηλαδή σήμερα), πραγματοποιήθηκε το event της Asus για την επίσημη ανακοίνωση τεσσάρων smartphones, που προορίζονται για την Ελληνική αγορά. Έλαβε μέρος στο Γκάζι Αττικής και ήμασταν εκεί για να καλύψουμε το γεγονός. Πάμε όμως να δούμε συνοπτικά ποια smartphones θα έρθουν στην Ελληνική αγορά και πόσο θα κοστίζουν.

Asus ZenFone Zoom S

[alert-announce]

Σύντομα θα ανέβουν και φωτογραφίες από τα κινητά σε νέα άρθρα.

[/alert-announce]

Asus ZenFone Zoom S

  • Asus ZenFone Zoom S (ZenFone 3 Zoom)
  • Asus ZenFone Max 3 5.5″
  • Asus ZenFone Max 3 5.2″ 3GB/32GB
  • Asus ZenFone Live

Όλα καλά μέχρι εδώ, το ωραίο event, αλλά και τα αξιόλογα κινητά της Asus έπεσαν στα μάτια μας μόλις ανακοινώθηκαν οι ΜΗ ανταγωνιστικές τιμές τους.  Το Asus ZenFone Zoom S θα κοστίζει 499€, το ZenFone Max 3 5.5 249€, το ZenFone Max 3 5.2 199€ για την έκδοση με τα 3GB RAM και, τέλος, το Asus ZenFone Live στα 149€.

Asus ZenFone Zoom S

Αυτό που σίγουρα κατάφερε να ξεχωρίσει είναι το Asus ZenFone Zoom S με μπαταρία 5.000mAh, οθόνη 5.2″ FHD, Qualcomm SnapDragon 625 και, όπως υποδηλώνει η ονομασία του, καλές κάμερες. Δυστυχώς όμως, τα 499 ευρώ είναι υπερβολικά και στον μόνο τομέα που κατάφερε να ξεχωρίσει είναι η μπαταρία.

Asus ZenFone Zoom S

Όλες οι ναυαρχίδες με SnapDragon 820 είναι ήδη πιο φθηνές στην Ελληνική αγορά από το ZenFone Zoom S. Όπως μας είπαν, θα υπάρχει και επίσημο service της Asus, αλλά στη συνέχεια πληροφορηθήκαμε ότι το service θα το κάνει η Omnitech και θα στέλνεται courier για παραλαβή στον χώρο του πελάτη, σε περίπτωση βλάβης.

asus greece

η asus στην Ελλάδα

asus greece

Asus Ελλάδα

 

Asus ZenFone 8 Android