Assassin’s Creed The Ezio Collection, διαφορές ανάμεσα σε PS3 και PS4

Μπορεί να μην έχουμε νέο τίτλο Assassin’s Creed μετά από αρκετά χρόνια, καθώς στην Ubisoft θεώρησαν σωστό ότι ένα μικρό διάλειμμα θα κάνει καλό στην σειρά. Έτσι, έδωσαν τη δυνατότητα στους δημιουργούς να δουλέψουν με ηρεμία για το νέο τίτλο. Ο τίτλος της Ubisoft έχει το τρόπο να είναι στο προσκήνιο τραβώντας την προσοχή, έστω και αν πρόκειται για μια συλλογή. Εδώ και αρκετό καιρό οι φήμες ήθελαν μεταφορά της τριλογίας με πρωταγωνιστή τον Ezio για PS4 και Xbox One. Όσοι δεν είχατε παίξει κάποια από τα 3 παιχνίδια στο παρελθόν, τώρα έχετε ένα καλό λόγο.

Assassin's Creed: The Ezio Collection


Assassin’s Creed The Ezio Collection, διαφορές ανάμεσα σε PS3 και PS4

12 Νοεμβρίου 2016 – Μάνος Μαριδάκης

Αναπόφευκτες οι συγκρίσεις μεταξύ της 7ης και της 8ης γενιάς κονσολών. Η προηγούμενη γενιά μονοπώλησε το ενδιαφέρον και από τη τωρινή βλέπουμε τις δυνατότητες που παρέχει. Κυρίως σε ότι έχει να κάνει με την μεταφορά τίτλων που έρχονται στα PS4 και Xbox One. Μέσω ενός νέου trailer, η Ubisoft παρουσιάζει τις διάφορες στον οπτικό τομέα, στη συλλογή Assassin’s Creed The Ezio Collection. 

Σίγουρα οι εκδόσεις που είχαν κυκλοφορήσει για το PS3 σε καμία περίπτωση δεν ήταν κακές. Στο trailer θα δούμε τις διάφορες και τις αλλαγές της remastered εκδόσεις για PS4 και Xbox One. Η Assassin’s Creed The Ezio Collection θα τρέχει στα 1080p, έχοντας δεχτεί μια σειρά από βελτιώσεις στον οπτικό τομέα.

Η συλλογή θα περιλαμβάνει τα, Assassin’s Creed 2, Assassin’s Creed Brotherhood και τέλος Assassin’s Creed Revelations. Δίνει έτσι μια πολύ καλή ευκαιρία σε όσους θέλουν να ξαναζήσουν την επική τριλογία μέσα από την βελτιωμένη έκδοση. Μαζί με την συλλογή, θα υπάρχουν και δυο ταινίες. Τα Assassin’s Creed: Lineage διάρκειας 36′ και Assassin’s Creed: Embers.

Η συλλογή θα γίνει διαθέσιμη στις 15 Νοεμβρίου για PS4 και Xbox One.

Πηγή


Assassin’s Creed The Ezio Collection

14 Σεπτεμβρίου 2016 – Μάνος Μαριδάκης

Η Ubisoft το ανακοίνωσε και επίσημα, επιβιώνοντας τις φήμες που υπήρχαν αρκετό καιρό τώρα. Μέσα στo Νοέμβριο, ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους Assassins που άφησε το σημάδι του στην σειρά επιστέφει σε μια συλλογή με τίτλο Assassin’s Creed The Ezio Collection και θα γίνει διαθέσιμη για PS4 και Xbox One.

Η συλλογή θα περιλαμβάνει τα Assassin’s Creed II, το οποίο είχε κυκλοφόρησε το 2009, Assassin’s Creed: Brotherhood, του 2010, και Assassin’s Creed: Revelations, του 2011, που είναι το τελευταίο με πρωταγωνιστή τον Ezio και ουσιαστικά τελειώνει την ιστορία του. Η remastered έκδοση προσφέρει βελτιωμένα γραφικά, χωρίς ωστόσο να γίνεται γνωστό στην ανακοίνωση η ανάλυση που θα υπάρχει και το Frame Rate. Μαζί με όλα τα DLCs που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι τώρα, στα αρνητικά είναι ότι δεν θα υπάρχει Online Mode όπως στις εκδόσεις που είχαν κυκλοφορήσει στο παρελθόν για τους δύο τελευταίους τίτλους της σειράς, παρά μόνο το single player κομμάτι.

Μέσα στην Collection οι φίλοι της σειράς πέρα από τους 3 τίτλους θα βρουν και την προσθήκη δυο ταινιών, του Assassins Creed: Embers και Assassins Creed: Lineage, με την τιμή της συλλογής να κοστίζει €59,99  και να είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει στις 17 Νοεμβρίου.

https://www.youtube.com/watch?v=YzjCC7Uwnj0

Assassin's Creed The Ezio Collection

Assassin's Creed The Ezio Collection

Assassin's Creed The Ezio Collection

Πηγή