Assassin’s Creed, επιβεβαιώθηκε ο νέος τίτλος από την Ubisoft

Ήταν μια διακοπή που σίγουρα μόνο ευεργετικά αποτέλεσμα θα μπορούσε να φέρει. Fans της σειράς έβλεπαν ότι η σειρά Assassin’s Creed είχε αρχίσει να κουράζει. Έτσι η Ubisoft παίρνει την απόφαση για ένα μικρό διάλειμμα, βάζοντας φρένο στην ετήσια κυκλοφορία νέου τίτλου. Αρκετό καιρό τώρα οι φήμες για το που θα είναι τοποθετημένο δίνουν και περνούν, θέλοντας ο τίτλος να έχει άρωμα Ελλάδας. Μια νέα φήμη λέει πως ο τίτλος θα έρθει με την ονομασία Origins.

Assassin's Creed

Assassin’s Creed, επιβεβαιώθηκε ο νέος τίτλος από την Ubisoft 

17 Μαΐου 2017 – Μάνος Μαριδάκης

Αναμένεται να είναι μια από τις πιο ενδιαφέρουσες E3. Κάθε εταιρία είναι έτοιμη να κλέψει τις εντυπώσεις μέσα από τα νέα παιχνίδια που θα προσφέρει στους παίχτες. Τις τελευταίες μέρες, διαρροές και πληροφορίες που έγιναν γνωστές ανέβασαν κατακόρυφα το ενδιαφέρον του κοινού. Ένας από τους τίτλους που έχουν τραβήξει τα βλέμματα είναι το νέο Assassin’s Creed ή Assassin’s Creed: Origins όπως φημολογείται ότι θα είναι το όνομα του.

Όπως είχαμε πει, η Ubisoft θεώρησε σωστό να βάλει ένα φρένο στο franchise, θέλοντας να κερδίσει πίσω ξανά το κοινό. Η μείωση των πωλήσεων είχαν κάνει την εμφάνισή τους. Σκοπός της διακοπής ήταν για τον νέο τίτλο να προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία. Πριν λίγες μέρες μια νέα πληροφορία που διέρρευσε έφερνε αλλά δεδομένα σε ότι έχει να κάνει με την ονομασία της νέας προσθήκης.

Assassin's Creed

Η Ubisoft μέσω Twitter επιβεβαίωσε τον νέο τίτλο. Η ανακοίνωση έγινε με ένα gif. το οποίο αποκαλύπτει το λογότυπο του τίτλου και μας προϊδεάζει για την αρχή μιας καινούργιας εποχής. Δεν γνωρίζουμε πολλά πράγματα μέχρι στιγμής, παρά μόνο την βασική τοποθεσία. Πέρα από την Αίγυπτο, φήμες το θέλουν να σχετίζεται και με την Ελλάδα.

Από το gif. που δόθηκε συμπεραίνουμε ότι η σειρά μπαίνει σε μια νέα εποχή σε πολλούς τομείς. Είτε μιλάμε για την ιστορία του παιχνιδιού, είτε για το gameplay και τις αποστολές που φέρνουν έναν αέρα online μέσω των Online Services. Λίγη ακόμα υπομονή μέχρι την E3 2017 όπου εκεί θα έχουμε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα.


Assassin’s Creed, το ενδιαφέρον μεγαλώνει γύρω από τη νέα προσθήκη

8 Μαΐου 2017 – Μάνος Μαριδάκης

Είτε μέσα από κάποιες φωτογραφίες που έχουν διαρρεύσει, είτε μέσα από πληροφορίες, η νέα ιστορία φέρεται πως θα εκτυλίσσεται στην Αίγυπτο. Ο τίτλος αρχικά ερχόταν με την κωδική ονομασία “Empire”. Τις τελευταίες ώρες ο τίτλος έχει αλλάξει σε Origins. Η Ubisoft ωστόσο δεν έχει δώσει καμία απάντηση επίσημα γύρω από τις θεωρίες που έχουν αναπτυχθεί.

Ένας ακόμα τίτλος που έχει αρχίσει να τραβά τα βλέμματα της Ubisoft πέρα από το Assassin’s Creed είναι και οι φήμες για νέο Far Cry 5. Αν μη τι άλλο, το ενδιαφέρον είναι μεγάλο και σίγουρα το καλύτερο η Ubisoft το κρατά για την E3. Εκεί θα αποκαλύψει πολλά πράγματα. Λέγεται πως το Origins θα έρθει με έναν τεράστιο ανοιχτό κόσμο με επίκεντρο την αρχαία Αίγυπτο. Και όπως στο Assassin’s Creed: Syndicate, έτσι και στο νέο τίτλο θα μπορούμε να πάρουμε τον έλεγχο δύο πρωταγωνιστών.

Assassin's Creed

Η ιστορία δεν θα ακολουθεί ένα γραμμικό κομμάτι. Αντιθέτως θα εξερευνήσει τα γεγονότα και την ιστορία του τάγματος των Assassins. Σε αλλά στοιχεία, το παιχνίδι λέγεται πως θα προσφέρει μια χορταστική περιπέτεια, με έμφαση στην έρευνα σε σύγκριση με τους προηγούμενους τίτλους. Έχουμε ένα ακόμα ενδιαφέρον στοιχείο που όπως φαίνεται θα παρουσιάσει το νέο Assassin’s Creed. Σύμφωνα πάντα με τις φήμες, θα μπορούμε να ταξιδέψουμε και σε άλλες περιοχές πέρα από αυτή της Αιγύπτου.

Assassin's Creed

Κάποιες από αυτές τις περιοχές θα είναι και η Ελλάδα, μέσω των ταξιδιών που θα μπορούν να πραγματοποιηθούν στην Μεσόγειο με πλοία. Πέρα από το όνομα και την χρονική τοποθέτηση της ιστορίας, φήμες υπάρχουν και για κυκλοφορία το φθινόπωρο του 2017. Οι τελικές απαντήσεις βέβαια αναμένονται από την Ubisoft στην E3 2017, όπου εκεί θα μάθουμε τα πάντα γύρω από τους τίτλους της.

Assassin's Creed