Assassin’s Creed, animated σειρά με την υπογραφή του Adi Shankar

Με σταθερά βήματα, μεγάλοι τίτλοι έχουν αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους στην μεγάλη οθόνη. Ενώ δεν είναι λίγες οι αναφορές και φήμες για την πιθανότητα να δούμε στο μέλλον και άλλες ταινίες. Μετά το ντεμπούτο του στις σκοτεινές αίθουσες, ο επιτυχημένος τίτλος της Ubisoft, Assassin’s Creed, είναι έτοιμος να αποχτήσει και την δική του animated σειρά στην μικρή οθόνη.

Assassin’s Creed

 


Assassin’s Creed

H ανακοίνωση ήρθε από τον Adi Shankar που έχει αναλάβει και την μεταφορά μίας άλλης επιτυχημένης σειράς του Castlevania στο Netflix. Ο Shanka δείχνει ότι οι δημιουργικές του σκέψεις και ιδέες δεν σταματούν μόνο εκεί. Έτσι θα αναλάβει να μεταφέρει έναν από τούς βασικούς πυλώνες της Ubisoft, το Assassin’s Creed, στη μικρή οθόνη ως animated σειρά.

Ύστερα από το διάλειμμα που ήταν απαραίτητο για την σειρά, δόθηκε χρόνος στην ομάδα να εργαστεί απερίσπαστη πάνω στην ανάπτυξη του νέου παιχνιδιού, του Assassins Creed: Origins. Η ταινία που προβλήθηκε πριν λίγο καιρό άφησε μερικά κενά. Η animated σειρά έρχεται να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το σύμπαν της σειράς. Στόχος της σειράς είναι να δώσει ακόμα περισσότερες πληροφορίες γύρο από το Assassins Creed.

Assassin’s Creed

Ο Adi Shankar είναι γνωστός και από άλλες του δουλειές. Όπως τα Dredd, The Grey και Lone Survivor. Ο χώρος των video game έχει τραβήξει λίγο περισσότερο την προσοχή του το τελευταίο διάστημα. Στα θετικά είναι ότι και ο ίδιος είναι φίλος της σειράς Assassin’s Creed. Κάτι πολύ σημαντικό για το πώς θα στήσει και θα αναπτύξει τα γεγονότα.

Ο Adi Shankar δήλωσε και μέσω του Facebook, ότι είναι στην ευχάριστη θέσει να ανακοινώσει την επόμενη δημιουργία του που θα βασίζεται στο Assassin’s Creed. “Ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι μια μέρα θα ερχόταν η Ubisoft να μου ζητήσει να αναλάβω την μεταφορά του επιτυχημένου τίτλου. Έχω στο μυαλό μου να δημιουργήσω μια πρωτότυπη ιστορία.”

Ένα πρώτο δείγμα γραφής θα περιμένουμε να δούμε στις 7 Ιουλίου μέσα από την πρεμιέρα του Castlevania στο Netflix. Όπως έγινε γνωστό, Ubisoft και Netflix βρισκόταν σε συζητήσεις τον τελευταίο καιρό για την δημιουργία της σειράς. Το μόνο που μένει είναι να μάθουμε πότε θα την δούμε και επίσημα.

Assassin’s Creed

Πηγή