Αυταπάτες έχει η Apple | Αυξάνει παραγωγή λόγω Huawei

Μετά τον αποκλεισμό της Huawei από την Αμερικανική κυβέρνηση η Apple τρίβει τα χέρια της. Αυτό γιατί οι αναλυτές της Apple “πιστεύουν” πως αρκετοί οπαδοί της Huawei θα στραφούν προς αυτήν.

Κάτι το οποίο μάλλον δεν πρόκειται να γίνει. Ίσως καταφέρει να “κλέψει” πελάτες της Huawei, αλλά μόνο από τις ναυαρχίδες όπως P30 Pro που είναι σχετικά κοντά στις τιμές των Apple.

Θεωρώ αρκετά δύσκολο έως αδύνατο ένας Android χρήστης που έχει μάθει σε όλες τις “ελευθερίες” του Android, να γυρίσει στο “κλειδωμένο” iOS. Για την ακρίβεια για το δεύτερο τρίμηνο του 2019 η Apple αποφάσισε να αυξήσει την παραγωγή κατά 2.5% που σημαίνει ακόμα ένα εκατομμυρίου συσκευές στην αγορά.

Apple Huawei

Η ρεαλιστική αλήθεια;

Αυτό που μάλλον θα γίνει στην πραγματικότητα είναι το μεγαλύτερο ποσοστό της Huawei να στραφεί προς την Samsung. Το πιο μικρό ποσοστό αυτών θα στραφεί σε Xiaomi, Sony, Nokia και όχι μόνο.

Το γενικότερο σκεπτικό πάντως της Apple δεν είναι τόσο λάθος. Όντως η μεγαλύτερη πλειονότητα χρηστών της Huawei δεν γνωρίζει τι σημαίνει “καλό και ανταγωνιστικό κινητό” οπότε ίσως τελικά ένα μικρό ποσοστό όντως να πάει στην Apple.

Asus ZenFone 8 Android

Leave a Reply

Mην καταχωρείτε προσωπικά δεδομένα στα πεδία.