Αποκαλύφθηκε η ημερομηνία διάθεσης του Android 11

Πριν λίγες ημέρες η Google έκανε διαθέσιμη την δεύτερη Beta έκδοση του Android 11, η οποία ήρθε με αρκετές βελτιώσεις στο UI και bug fixes. Ταυτόχρονα η εταιρία δημοσιοποίησε στο κανάλι της στο YouTube, ένα βίντεο που αφορούσε έξυπνα σπίτια με όνομα “Hey Google Smart Home Summit”.

post

Στο εν λόγω βίντεο, που υπό κανονικές συνθήκες θα είχε μικρότερο ενδιαφέρον, είχαμε μία μεγάλη αποκάλυψη. Πιο συγκεκριμένα, σε ένα στιγμιότυπο του, το slide και οι υπότιτλοι μαρτύρησαν την ημερομηνία κυκλοφορίας της επόμενης έκδοσης του λειτουργικού συστήματος της εταιρίας. Έτσι έγινε γνωστό, πως η τελική έκδοση του Android 11 θα γίνει διαθέσιμη στις 8 Σεπτεμβρίου. Όπως ήταν φυσικό, οι μεγάλες ιστοσελίδες του χώρου άρχισαν να αναπαράγουν την είδηση, με την Google να κατεβάζει τελικά το βίντεο, επιβεβαιώνοντας έμμεσα την είδηση.

Η παραπάνω ημερομηνία φαντάζει απόλυτα λογική, καθώς το Android 10 είχε γίνει διαθέσιμο τον ίδιο μήνα. Έτσι όπως όλα δείχνουν στις 8 Σεπτεμβρίου θα έχουμε το Android 11, εκτός αν υπάρξει κάποια σημαντική καθυστέρηση λόγω bug ή άλλου προβλήματος. Όπως είναι λογικό, η τελική έκδοση του Android 11 θα γίνει αρχικά διαθέσιμη στις συσκευές Pixel της εταιρίας. Αργότερα, θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι κατασκευαστές και μένει να δούμε ποιες συσκευές θα λάβουν την πολυπόθητη αναβάθμιση και ποιες θα μείνουν για πάντα στο Android 10.

OnePlus Nord Android