Στο πάτο από το Antutu o υπερχρονισμένος SnapDragon 8Gen2 For Galaxy της Samsung

Και ενώ όλοι περιμέναμε να δούμε τον υπερχρονισμένο Qualcomm SnapDragon 8 Gen 2 For Galaxy της σειράς S23 στη κορυφή, κυριολεκτικά μιλώντας, αυτό δεν έγινε ούτε κατά διάνοια. Αυτή την στιγμή ο “γνήσιος” SnapDragon 8Gen2 είναι το πιο δυνατό chipset που υπάρχει μέχρι στιγμής και φοράνε τα πιο ακριβά και ισχυρά κινητά ανά το κόσμο.

Η Samsung όμως για όλη την σειρά Galaxy S23, όπως σχεδόν “εμμέσως ανακοίνωσε” (TSMC), φοράει έναν ειδικά τροποποιημένο 8Gen2 που ονόμασε “Snapdragon 8 Gen 2 Mobile Platform for Galaxy” και είναι το “ίδιο” chipset, αλλά υπερχρονισμένο. Αυτό σημαίνει πως τα 3 κινητά της σειράς S23, δηλαδή Galaxy S23, Galaxy S23 Plus και Galaxy S23 Ultra έπρεπε να βρίσκονται με άνεση στην κορυφή κάθε benchmark.

Όχι μόνο δεν βρίσκονται στη κορυφή, αλλά είναι περίεργο και καθόλου λογικό που βρίσκονται όχι απλά χαμηλά στις κατατάξεις από το Antutu, αλλά στο πάτο αυτών. Την ίδια στιγμή που όλα τα κινητά με τον “γνήσιο” SnapDragon 8Gen2 μονοπωλούν στις κορυφαίες κατατάξεις, η Samsung δεν βρίσκεται “πουθενά”.

Πιο βρίσκεται η σειρά S23;

  1. Όπως φαίνεται και από το παραπάνω print screen (στηγμιότυπο οθόνης), το πιο “ισχυρό” και ακριβό Android κινητό, Galaxy S23 Ultra, βρίσκεται τελευταίο στη θέση 11, δηλαδή πιο χαμηλά από όλα τα υπόλοιπα κινητά με SD8gen2…
  2. Το Galaxy S23 Ultra βρίσκεται στη θέση 33, δηλαδή πιο χαμηλά σχεδόν από κάθε κινητό με SnapDragon 8+Gen1…
  3. To “απλό” Galaxy S23, βρίσκεται στη θέση 24, ανάμεσα σε κινητά με SnapDragon 8+Gen1…

Τα συμπεράσματα δικά σας. Η λίστα μεταβάλλεται συνεχώς.

Asus ZenFone 8 Android