Anthem, sci-fi θεματολογία και λεπτομέρειες γύρω από το νέο τίτλο

Αν κάποια εταιρία ξεχωρίζει τα τελευταία χρονιά για τα PRG της, αυτή ακούει στο όνομα Bioware, έχοντας καταφέρει να παρουσιάσει εξαιρετικές σειρές. Μετά την ολόκληρη του νέου Mass Effect: Andromena, το βάρος και η προσοχή πέφτει στην ανάπτυξη του νέου τίτλους της. Αρκετοί περίμεναν με μεγάλο ενδιαφέρον πάνω σε τι θεματολογία θα κινηθεί αυτή την φορά. Το Anthem ανακοινώθηκε επίσημα και μεταφέρει τους παίχτες σε sci-fi θεματολογία.

Anthem


Anthem

Να είμαι ειλικρινής, το Anthem μου θύμισε ένα συνδυασμό πολλών παιχνιδιών μαζί. Κάτι από Titanfall, Mass Effect και τέλος το Section 8. Κατά την διάρκεια της παρουσίασης του τίτλου που έγινε μέσα από ένα μικρό CG trailer, μας μεταφέρει σε ένα φουτουριστικό πλανήτη που περιβάλλεται από βουνά και πυκνά δάση. Είδαμε μερικούς από τους ήρωες στο παιχνίδι να φοράνε μια ειδική πανοπλία. Σε ένα νέο gameplay trailer που παρουσιάστηκε, δόθηκαν περισσότερες πληροφορίες όπως γύρω από την ιστορία του παιχνιδιού.

Ουσιαστικά βρισκόμαστε στην αναζήτησή κάποιων freelancers που είχαν ταξιδέψει στον μυστηριώδη πλανήτη και τώρα βρίσκονται σε μπελάδες. Εκεί ξεκινά και η αναζήτηση τους. Θα μπορούμε να περιηγηθούμε και να ανακαλύψουμε τον κόσμο του παιχνιδιού. Η Bioware έχει δώσει το κωδικό όνομα Javelins στα ειδικά exosuits που είναι ουσιαστικά η άμυνα τους από τους εχθρούς που παραμονεύουν. Κάθε πανοπλία είναι εξοπλισμένη με εκτοξευτές ρουκετών. Πέρα από επιθέσεις, τα exosuits επιτρέπουν στους παίχτες να πετάνε και να κάνουν άλματα.

Στο gameplay όπως θα δείτε έχουμε να κάνουμε με ένα Open World με στοιχεία RPG, ακολουθώντας την οπτική του τρίτου προσώπου. Το κάθε Javelin διαθέτει διαφορετικές επιθέσεις και εξοπλίζεται με διαφορετικά όπλα. Φυσικά πάντα ανάλογα και με το τέρας που θα είστε αντιμέτωποι.

Anthem

Το Anthem είναι από τους τίτλους στο οποίο η Bioware πιστεύει πολύ. Και σίγουρα μετά και την όχι και τόσο θερμή υποδοχή από το κοινό -από αυτά που περίμενε από το Mass Effect: Andromeda- ο νέος τίτλος είναι κομβικής σημασίας για την εταιρία. Στόχος της είναι να μπορέσει να δημιουργήσει το δικό της αντίστοιχο δυναμικό προφίλ και υπόβαθρο όπως αυτό του Destiny της Bungie. Το Anthem θα κυκλοφορήσει το 2018 για PS4, Xbox One και PC.

Anthem

Πηγή