Ποια Sony και Huawei Smartphones θα πάρουν Android Nougat 7.0;


Notice: Undefined index: enable_howto in /home/techvalue25452/public_html/wp-content/themes/techvalue/single.php on line 124

Notice: Undefined index: enable_howto in /home/techvalue25452/public_html/wp-content/themes/techvalue/single.php on line 167

Η Sony, πρώτη και καλύτερη φέτος, ανακοίνωσε ποια από τα smartphones της θα αναβαθμίσει σε Android Nougat 7.0! Μια τέτοια ανακοίνωση μόνο θετικά θα μπορούσε να μας εκπλήξει, αλλά απουσιάζουν κάποια mid-range του 2015 που ιδανικά θα θέλαμε να ήταν στη λίστα. Με το LG G5 να έχει ήδη ξεκινήσει να μοιράζει την ενημέρωση, η Huawei μόλις ανακοίνωσε ποια μοντέλα να πάρουν Nougat!

Android nougat

Huawei Android Nougat 7 smartphones

Αν και λίγο καθυστερημένα η Huawei ανακοίνωσε σε ποια smartphones θα προσφαίρει το αυτονόητο, δηλαδή updates. Huawei P9 και Mate 8 θα είναι τα πρώτα που θα αναβθμίσει σε Nougat το πρώτο τρίμηνο του 2017. Στην συνέχεια όπως ανακοίνωσε η εταιρεία θα αναβθμίσει P9 Plus, P9 Lite, Nova και Nova Plus.

Αρκετά θετικό πως θα αναβαθμιστεί το Huawei P9 Lite, είναι μια συσκευή που αυτή τη στιγμή εύκολα μπορεί να τη βρει κάποιος κάτω από 200 ευρώ. Προσφαίρει πολλές δυνατότητες όπως δυνατή κάμερα αλλά και οθόνη. Πιο πολλά σχετικά με το P9 Lite μπορείται να βρείτε στο αναλυτικό μας Review.

To Android Nougat δυστυχώς ή ευτυχώς θα συνοδεύεται από το EMUI 5.0. Η Huawei υπόσχεται πιο αποδοτικό UI, πιο ασφαλές και φιλικό με τον ερχομό του EMUI 5.0. Το μόνο που μένει να δούμε είναι πόσο γρήγορα θα καταφέρει να ανταπεξέλθει.

huawei nougat

από


Sony Android Nougat 7 smartphones

Η Sony ανακοίνωσε, μόλις μια μέρα μετά την επίσημη αναβάθμιση των Nexus σε Android Nougat 7.0, τις συσκευές που επέλεξε να υποστηρίξει. Ακόμα, η Sony στην ανακοίνωση ανέφερε πως υπάρχει ενδεχόμενο να προσθέσει και άλλα κινητά στη λίστα, μελλοντικά. Στη παρακάτω λίστα είναι όλα τα έξυπνα κινητά που τελικά θα πάρουν Nougat 100%.

  • Xperia Z3+
  • Xperia Z4 Tablet
  • Xperia Z5
  • Xperia Z5 Compact
  • Xperia Z5 Premium
  • Xperia X
  • Xperia XA
  • Xperia XA Ultra
  • Xperia X perfomance
Asus ZenFone 8 Android

Deprecated: Function the_block_template_skip_link is deprecated since version 6.4.0! Use wp_enqueue_block_template_skip_link() instead. in /home/techvalue25452/public_html/wp-includes/functions.php on line 6031