Με Android 13 το Xiaomi 12, αλλά με MIUI 13.2.4, θετικές οι εντυπώσεις

Η Xiaomi μπορεί να τα έχει βρει σκούρα γενικότερα και να συνεχίζει να χάνει κοινό σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν έχει συσκευές που ακόμα αξίζουν την προσοχή μας. Για παράδειγμα το Xiaomi 12, που αυτή την στιγμή η τιμή του έχει μειωθεί λίγο και κοστίζει κάτι λιγότερο από 500€, δεν είναι σίγουρα ευκαιρία, αλλά παρόλα αυτά αξίζει να βρίσκεται στις επιλογές σου.

Η εταιρεία στην ανακοίνωση του Xiaomi 12 δεσμεύτηκε για 3 μεγάλες αναβαθμίσεις Android (3 χρόνια) και 4 χρόνια ενημερώσεις ασφαλείας. Οπότε σε αυτή την περίπτωση δεν θα συναντήσουμε το γνωστό πρόβλημα της Xiaomi με την μέτρια υποστήριξη, αλλά με το αντίστοιχο τίμημα στην τιμή. Ας περάσουμε στα ευχάριστα.

Μόλις σήμερα μας έστειλε ο Μανώλης, αναγνώστης του TechValue, που επιθυμεί να παραμείνει ανώνυμος σαν καλό VPN, τα ευχάριστα νέα πως το Xiaomi 12 που έχει στην κατοχή του έλαβε Android 13. Η ενημέρωση έρχεται με MIUI 13.2.4 και έχει μέγεθος 4.5GB. Όπως ανέφερε, η εμπειρία φαίνεται να έχει βελτιωθεί, ενώ και τα bugs είναι πλέον ελάχιστα. Παρακάτω και τα σχετικά Print Screen.

Xiaomi 12 Android 13

Τέλος, από την αναβάθμιση σε Android 13 πλέον λειτουργεί όπως πρέπει και η πολλαπλή χρήση παράθυρών που είναι μία νέα δυνατότητα που ήρθε από τη Google με τη νέα έκδοση του Android. Δείτε την παρακάτω εικόνα από το Xiaomi 12.


Το Xiaomi 12 ανακοινώθηκε τον Δεκέμβριο του 2021 με Android 12 και έρχεται με τον SnapDragon 8Gen1. Η οθόνη του έχει μέγεθος 6.28″ και αποτελεί μία αρκετά καλή επιλογή για όποιον αναζητεί κινητό με πιο μικρή οθόνη, ενώ τα bezel του είναι αρκετά μικρά και κερδίζει και από εκεί σε μέγεθος. Σε γενικές γραμμές αξίζει, αλλά θα θέλαμε να το δούμε σε καλύτερη τιμή, ενώ η μόνη έλλειψη που έχει είναι το γεγονός πως δεν είναι αδιάβροχο.

Asus ZenFone 8 Android