Το Android 13 δεν θα έρθει φέτος στο Nothing Phone (1)

Μπορεί η Nothing να είναι μία νεοσύστατη εταιρία, όμως το μοναδικό της smartphone έχει τραβήξει πολλά φώτα πάνω του. Το Phone (1) μετράει λίγες εβδομάδες στην αγορά και ήδη έχει αγαπηθεί από αρκετούς power users.

Nothing 1 Price

Ανάμεσα στους λόγους για αυτήν την αγάπη είναι και η σχεδόν stock έκδοση του Android που τρέχει η συσκευή. Δυστυχώς όμως αυτό δεν ήταν αρκετό για να υπάρξει γρηγορότερη υποστήριξη στη συσκευή. Η κοινότητα θα περίμενε το Phone (1) να είναι από τις πρώτες συσκευές που θα λάβουν το Android 13, κάτι που θα έδινε πολλούς πόντους και στην ίδια τη Nothing.

Ωστόσο, όπως ανακοίνωσε η εταιρία, το Android 13 update του Phone (1) θα γίνει διαθέσιμο κάποια στιγμή μέσα στο πρώτο μισό του 2023. Σύμφωνα με την ίδια, αυτό γίνεται με στόχο να γίνει όσο καλύτερη προσαρμογή του λειτουργικού στη συσκευή ώστε να λειτουργεί απροβλημάτιστα. Σίγουρα το παραπάνω είναι θετικό, αν τελικά η ενημέρωση βγει σε τέλεια κατάσταση, όμως η γρήγορη διάθεση μίας νέας έκδοσης Android θα τραβούσε τα μάτια των υποψηφίων αγοραστών.

Θυμίζουμε πως το Nothing Phone 1 κυκλοφόρησε με Android 12 και η εταιρία του Carl Pei έχει υποσχεθεί τρία χρόνια ενημερώσεων σε νέες Android εκδόσεις. Ταυτόχρονα η συσκευή θα λαμβάνει για 4 χρόνια security updates.

I can only show you the door...