Android 12: Αυτό είναι το οικονομικό Tablet που θα πάρει 2 αναβαθμίσεις

Μόλις πριν λίγες μέρες μάθαμε πως το νέο και πρώτο tablet της Realme δεν θα πάρει καμία μεγάλη αναβάθμιση μοιράζοντας απογοήτευση και οργή στους λίγους που το προτίμησαν. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως όλα τα Android Tablet έχουν την ίδια αντιμετώπιση.

Εξαιρετικό παράδειγμα αποτελεί ένα οικονομικό tablet της Samsung και μάλιστα ελαφρώς πιο οικονομικό από αυτό της Realme που δεν θα πάρει καμία αναβάθμιση! Σε αυτό το σημείο είναι σημαντικό να αναφέρω πως η Realme ενδέχεται να αλλάξει στάση εξαιτίας της μεγάλης δυσφήμισης που έχει υποστεί και εν τέλει να λάβει έστω και μία μεγάλη αναβάθμιση.

Samsung Galaxy Tab A7 10.4 2020 Android 12

Το Tablet στο οποίο αναφερόμαστε είναι το Samsung Galaxy Tab A7 10.4 2020 που ανακοινώθηκε τον Σεπτέμβριο του 2020 με Android 10. Έχει ήδη αναβαθμιστεί σε Android 11 και η αναβάθμιση του σε Android 12 έχει προγραμματιστεί για τον Μάιο του 2022! Ακόμα, με μία πρόχειρη ματιά στο σκρουτζ θα δούμε πως κοστίζει κάτι λιγότερο από 200€.

Στο TechValue δεν προτείνουμε τόσο τα προϊόντα της Samsung λόγο των μη ανταγωνιστικών τιμολογήσεων. Στο χώρο όμως των Android Tablets που δεν υπάρχει ιδιαίτερος ανταγωνισμός η Samsung δεν τα πηγαίνει και τόσο άσχημα.

Asus ZenFone 8 Android