Το Android 12 έρχεται επιτέλους σε περισσότερες συσκευές της OnePlus

Μπορεί να έχουνε περάσει αρκετοί μήνες από την έναρξη της διάθεσης του Android 12, ωστόσο δεν έχουν ολοκληρωθεί οι αναβαθμίσεις όλων των συσκευών σε αυτό. Ειδικά για την περίπτωση της OnePlus η διαδικασία είχε αρκετή καθυστέρηση, ειδικά για τις φθηνότερες σειρές Nord.

post

Η αναμονή αρκετών χρηστών φτάνει σιγά σιγά στο τέλος της, αφού ξεκίνησε η διάθεση του OxygenOS 12 για δύο συσκευές της σειράς Nord. Ο λόγος για τα Nord CE και Nord 2 CE 5G, τα οποία ξεκίνησαν να λαμβάνουν την εν λόγω ενημέρωση. Η ενημέρωση έχει μέγεθος περίπου 4GB και θα γίνει διαθέσιμη μέσω της σχετικής επιλογής στο μενού των 2 συσκευών. Εκτός από την αναβάθμιση των δύο συσκευών στη νεότερη έκδοση του λογισμικού της OnePlus και της Google, η ενημέρωση περιλαμβάνει και το security update Ιουλίου. Όπως πάντα η διάθεσή της θα γίνει σταδιακά, ανάλογα με την χώρα κάθε συσκευής.

Αξίζει να σημειωθεί πως η πορεία του Nord CE τελειώνει κάπου εδώ, καθώς η συσκευή δεν θα λάβει άλλη έκδοση Android. Αντίθετα το Nord CE 2 5G θα έχει ακόμη μία σημαντική αναβάθμιση, αυτή σε Android 13. Η OnePlus συνεχίζει να ακολουθεί την πολιτική των 2 ετών υποστήριξης με αναβαθμίσεις λογισμικού και 3 ετών υποστήριξης με αναβαθμίσεις ασφαλείας για τις σειρές Nord, κάτι που σίγουρα δεν το βλέπουμε θετικά.

I can only show you the door...