Επιτέλους! Το Android 12 έρχεται στα OnePlus 8, 8 Pro και 9R

Κατά καιρούς έχουμε αναφερθεί πολλές φορές στην κρίση ταυτότητας που αντιμετωπίζει η OnePlus. Η παλαιά αγαπημένη πολλών είχε ένα ταραχώδες 2021 και έπειτα από αυτό ακόμη δεν έχει βρει τα πατήματά της και την θέση της στην αγορά. Όπως ήταν λογικό όλες οι τελευταίες εξελίξεις είχαν αντίκτυπο σε διάφορους τομείς, όπως αυτός της διάθεσης των νέων Android ενημερώσεων.

OnePlus 8 Pro

Εκεί που παλαιότερα κανείς μπορούσε να επιλέξει την OnePlus για την ταχύτητα της διάθεσης των ενημερώσεών της, πλέον η κατάσταση είναι διαφορετική. Τα OnePlus 9 και 9 Pro έλαβαν άμεσα την ενημέρωση για Android 12, όμως το OxygenOS 12 ήταν γεμάτο bug, με αποτέλεσμα η OnePlus να ακυρώσει την διάθεσή της ενημέρωσης. Έπειτα αυτή επέστρεψε βελτιωμένη, όμως επικρατούσε σιγή για το τι θα γίνει με το OxygenOS 12 στις υπόλοιπες συσκευές της. Την ίδια στιγμή η OnePlus επιβεβαίωνε πως η διάθεση της ενοποιημένης έκδοσης των OxygenOS και ColorOS ακυρώνεται, δημιουργώντας μεγαλύτερο προβληματισμό.

Πριν λίγες ώρες τελικώς η OnePlus διέθεσε την πρώτη σταθερή έκδοση του Android 12 για την σειρά OnePlus 8 και για το 9R. Όπως είναι λογικό το OxygenOS 12 φέρνει πάρα πολλές αλλαγές και βελτιώσεις στις συσκευές. Για την ώρα δεν έχουμε εικόνα για το αν έχουν εντοπιστεί σοβαρά bugs, όμως θα συμβουλεύαμε να αναμένετε 1-2 μέρες για να βεβαιωθούμε πως όλα πήγαν καλά. Η διάθεση της νέας έκδοσης γίνεται σταδιακά όπως πάντα και τώρα έχουν πρόσβαση σε αυτή μόνο όσοι είχαν ήδη εγκαταστήσει την Open Beta του OxygenOS 12.

I can only show you the door...