Το Android 12 έρχεται στο Samsung Galaxy A12 Nacho

Ευχάριστα είναι τα νέα για τους κατόχους του οικονομικού Galaxy A12 Nacho. Η συσκευή της Samsung που κυκλοφόρησε το 2021, είναι πλέον έτοιμη για αναβάθμιση σε Android 12.

Android 12 Galaxy A12

Η νέα αναβάθμιση έχει κωδική ονομασία A127FXXU5BVE4 και φέρνει το OneUI 4.1 στην entry level συσκευή της Samsung. Μαζί της έρχονται όλα τα νέα χαρακτηριστικά της νεότερης έκδοσης του Android, μαζί φυσικά με τις λειτουργίες που ενσωμάτωσε η Samsung στη νέα έκδοση του One UI. Παράλληλα το νέο update περιλαμβάνει και το security patch του Μαΐου 2022. Όπως πάντα η αναβάθμιση των συσκευών γίνεται σταδιακά και αυτή τη φορά ξεκίνησε από τη Ρωσία. Αν όλα πάνε καλά σύντομα θα τη λάβουν και οι υπόλοιπες συσκευές Galaxy A12 Nacho.

Αξίζει να σημειωθεί πως το Galaxy A12 Nacho είναι ένα A12 το οποίο έρχεται με Exynos 850 επεξεργαστή αντί για Helio. Από ότι βλέπουμε η Samsung παρότι κυκλοφορεί αρκετές συσκευές με διαφορετικές εκδόσεις, καταφέρνει να ανταποκριθεί και να τις αναβαθμίζει όλες σε εύλογα χρονικά διαστήματα. Άλλες εταιρίες θα πρέπει να κρατήσουν σημειώσεις…