Ανάρπαστη έγινε η beta του Android 12, έχει τα πιο πολλά downloads από κάθε άλλη beta!

Εντυπωσιασμένη από την πορεία της Android 12 beta είναι η Google. Όπως δήλωσε ο Dave Burke, αντιπρόεδρος του τμήματος μηχανικών του Android, η 12 έχει τα πιο πολλά downloads, αλλά και ολοκληρωμένες εγκαταστάσεις στην ιστορία του Android!

Android 12 Beta

Φυσικά, απτά στοιχεία δεν υπάρχουν για να γίνει η σύγκριση με τις προηγούμενες εκδόσεις. Ωστόσο ο ενθουσιασμός από την πλευρά της Google είναι εμφανής. Η Android 12 beta κυκλοφόρησε τον Μάιο και οι περισσότεροι κατασκευαστές είχαν έτοιμες beta ROM για τις συσκευές τους. Σίγουρα αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο στην επιτυχία.

Ο άλλος λόγος, είναι φυσικά οι αλλαγές που φέρνει. Το Android 12 αλλάζει σημαντικά την εμφάνιση του λειτουργικού μετά από πολύ καιρό. Το παραπάνω, φαίνεται πως τράβηξε το ενδιαφέρον των χρηστών που έσπευσαν να το εγκαταστήσουν στη συσκευή τους, παρά το ρίσκο μίας beta έκδοσης.

Όσον αφορά την διαθεσιμότητα, πριν λίγες ημέρες κυκλοφόρησε η Android 12 Beta 2 για συσκευές Pixel. Σύντομα θα γίνει διαθέσιμη και για συσκευές άλλων κατασκευαστών, ενώ η πρώτη stable έκδοση μάλλον θα έρθει τον Σεπτέμβριο. Ελπίζουμε όλες οι εταιρίες να είναι έτοιμες και να μην αργήσουν την εν λόγω αναβάθμιση.