Διαθέσιμη η Android 12 Beta για το φρέσκο Zenfone 8 της Asus

Λίγες ώρες έχουν περάσει από την επίσημη αποκάλυψη της Beta έκδοσης του Android 12. Η Google παρουσίασε το ανανεωμένο γραφικό περιβάλλον του λειτουργικού συστήματος, καθώς και κάποιες νέες ενδιαφέρουσες λειτουργίες. Όπως πάντα οι περισσότεροι θα αργήσουμε να δούμε Android 12 στις συσκευές μας. Η διάθεσή της stable έκδοσής του αναμένεται το Σεπτέμβριο, όπως συνηθίζεται.

Asus ZenFone 8

Για την ώρα θα αρκεστούμε στις beta εκδόσεις, οι οποίες παραδοσιακά γίνονται διαθέσιμες στις συσκευές Pixel άμεσα. Ωστόσο, αρκετοί κατασκευαστές σπεύδουν να διαθέσουν beta εκδόσεις και για τις δικές τους συσκευές. Ένας από αυτούς είναι η Asus, η οποία μάλιστα έχει ήδη διαθέσιμη την beta έκδοση για το Android 12.

Αν είστε λοιπόν κάτοχος του Asus Zenfone 8, μπορείτε να εγκαταστήσετε το Android 12. Η διαδικασία εγκατάστασης του Android 12 είναι αρκετά απλή και περιγράφεται αναλυτικά στην ιστοσελίδα της εταιρίας. Όπως συμβαίνει συνήθως αρκετά χαρακτηριστικά δεν λειτουργούν όπως πρέπει ακόμη. Ανάμεσά τους το ξεκλείδωμα με αποτύπωμα και το face unlock, αλλά και θέματα συμβατότητας με κάποιες εφαρμογές.

Πριν προσπαθήσετε να εγκαταστήσετε το Android 12 beta στο Zenfone 8 σας πρέπει να πάρετε ένα back up όλων των δεδομένων σας, καθώς αυτά θα διαγραφούν. Παράλληλα πρέπει να αφαιρέσετε το κλείδωμα της συσκευής σας (μοτίβο, PIN ή κωδικός). Τα επόμενα βήματα είναι απλά και θα τα βρείτε στον αναλυτικό οδηγό της Asus. Στο ίδιο σημείο θα βρείτε και οδηγίες για το πως θα επιστρέψετε σε Android 11.

Asus ZenFone 8 Android