Διαθέσιμο το Android 11 update για OnePlus 8 και 8 Pro

Ευχάριστα είναι τα νέα για τους κατόχους του OnePlus 8 και 8 Pro αφού η εταιρία ξεκίνησε την διάθεση του Android 11 update. Πρόκειται για την stable έκδοση του OxygenOS 11, αφού τον Ιούνιο είχε κυκλοφορήσει η beta έκδοση του.

oxygenos android 11

Το OxygenOS 11 φέρνει αρκετές αλλαγές στο Android skin της εταιρίας, οι οποίες επικεντρώνονται στην καλύτερη χρήση των συσκευών με μεγάλη οθόνη. Μάλιστα δεν ήταν λίγοι αυτοί που έτρεξαν να το παρομοιάσουν με το OneUI της Samsung.

Εκτός από την ανανεωμένη εμφάνιση στις εφαρμογές, το OxygenOS φέρνει ακόμη ένα αγαπημένο χαρακτηριστικό, την Always-on Ambient display οθόνη. Με όλες τις συσκευές της εταιρίας να διαθέτουν AMOLED οθόνη, θα λέγαμε πως η OnePlus άργησε να φέρει την συγκεκριμένη λειτουργία και επιτέλους αυτή έγινε διαθέσιμη.

Παράλληλα το OxygenOS 11 έρχεται με πέντε νέα θέματα για το Zen Mode και ανανεωμένο Game Space. Οι νέες λειτουργίες δεν σταματούν εδώ, αφού ανανεώθηκε και η εφαρμογή του καιρού και της Gallery, ενώ πλέον μπορεί να ρυθμιστεί το πότε θα ενεργοποιείτε το Dark Mode, είτε αυτόματα, είτε μέσα από τα quick settings.

oxygenos android 11

Η διάθεση του OxygenOS 11 θα γίνεται σταδιακά στις συσκευές, ώστε να αποφευχθούν προβλήματα. Για να εγκατασταθεί θα χρειαστεί να έχετε τουλάχιστον 3GB ελεύθερο χώρο και φυσικά πάνω από 30% μπαταρία.

Όσον αφορά τις υπόλοιπες συσκευές, η εταιρία θα διαθέσει το OxygenOS 11 στα OnePlus 6, 6T, 7, 7 Pro, 7T, 7T Pro και Nord μέσα στους επόμενους μήνες. Τέλος, το OnePlus 8T που θα αποκαλυφθεί σύντομα θα έρθει με προεγκατεστημένο το OxygenOS 11.

OnePlus Nord Android