Alcatel OneTouch Idol 4 διαρρέει με χαρακτηριστικά και εικόνες

Δύο αναμενόμενα smartphones διέρρευσαν και πρόκειται για τα Alcatel OneTouch Idol 4 και 4S. Και τα 2 κινητά διέρρευσαν από το ίδιο το site της εταιρείας αποκαλύπτοντας σχεδόν τα πάντα, αλλά τώρα πλέον τα links έχουν πέσει και δεν υπάρχουν.

Alcatel OneTouch Idol 4s


Alcatel OneTouch Idol 4S

Το μεγαλύτερο από τα 2 είναι το 4S με οθόνη 5.5″ με ανάλυση QHD AMOLED που πρώτη φορά βλέπουμε από την Alcatel. Έχει 3GB RAM και 32GB ROM αποθηκευτικό χώρο με δυνατότητα επέκτασης. Η μπαταρία έχει αναμενόμενο μέγεθος και είναι 3.000mAh. Στα της κάμερας τώρα, γνωρίζουμε μόνο “άψυχα” νούμερα, η βασική πίσω κάμερα έχει αισθητήρα 16MP και η μπροστινή 8MP. Άκρως θετικό πως θα έρχονται out-of-the-box με Android Marshmallow 6.0 και υποστηρίζει VoLTE.

Alcatel OneTouch Idol 4

Από την άλλη, το Alcatel OneTouch Idol 4, που είναι πιο μικρή και οικονομική έκδοση της flagship σειράς της Alcatel, έχει οθόνη 5.2″ IPS Full HD. Θα φοράει Qualcomm SnapDragon 617 με 8 πυρήνες σε συνδυασμό με 2GB ή 3GB RAM και αποθηκευτικό χώρο 16GB. Η κύρια κάμερα είναι 13MP και η μπροστινή selfie 8MP. Η μπαταρία έχει χωρητικότητα. Τέλος, και αυτό θα έρχεται από το εργοστάσιο με Android Marshmallow 6.0!

Πιο πολλά, μέχρι στιγμής, δε μπορώ να σχολιάσω μέχρι την τελική ανακοίνωση όπου θα δούμε όλα τα χαρακτηριστικά αλλά και ιδιαιτερότητες που έχουν τα 2 νέα μοντέλα smartphone. Από τις φωτογραφίες που έχουν διαρρεύσει, πάντως, μόνο θετικές μπορούν να είναι οι σκέψεις μου.

Alcatel OneTouch Idol 4 κινητο

πηγή

Asus ZenFone 8 Android