Η AI ίσως είναι η ευκαιρία για να δημιουργήσεις το δικό σου blog!

Το ChatGPT είναι AI που μπορεί να επιστρέψει κείμενο και η Microsoft σκοπεύει να το ενσωματώσει στην αναζήτηση της, δηλαδή το Bing, ενώ ήδη η Google νιώθει την πίεση. Αν το AI δεν το εκμεταλλευτούν οι εταιρείες ώστε να επιστρέφει αυτά που θέλουν να επιστρέψει και το αφήσουν να κάνει την δουλειά του ας πούμε πιο αντικειμενικά, τότε είναι πιθανό, όλοι αυτοί που γράφουν καλό περιεχόμενο χωρίς να κάνουν “SEO Spam” να ανέβουν ψηλά στις κατατάξεις της Google.

τεχνητή νοημοσύνη

Τι σημαίνει αυτό για σένα;

Αυτό μπορεί να σημαίνει πως ενδέχεται να είναι η κατάλληλη στιγμή να δημιουργήσεις το δικό σου blog. Αυτή είναι μόνο μία αισιόδοξη πρόβλεψη από το TechValue και δεν γνωρίζουμε τι πραγματικά θα συμβεί. Η συμβουλή μας είναι πως αν ξεκινήσεις το δικό σου blog, να το κάνεις .com και φυσικά με βασική γλώσσα τα αγγλικά, η Ελληνική αγορά είναι κάτι παραπάνω από μίζερη.

Μην ξεχνάς πως η δημιουργία μίας online επιχείρησης είναι από τις ελάχιστες ιδέες που δεν απαιτούν επένδυση σε χρήματα, αλλά κυρίως σε χρόνο και με την κατάλληλη επιμονή και υπομονή, μπορεί να δημιουργήσεις κάτι. Επέλεξε μία κατηγορία που σου αρέσει και γνωρίζεις καλά.

Φυσικά τα βήματα για την δημιουργία ενός blog που θα μπορεί αργότερα να σου φέρει εισόδημα είναι πολλά παραπάνω, αλλά δεν είναι τίποτα που ένας νέος άνθρωπος με όρεξη δεν μπορεί να καταφέρει.