Κινητά και gadgets σε τιμές κόστους, περιορισμένα τεμάχια μέχρι 18 Απριλίου!

Πολύ ιδιαίτερες προσφορές παρουσιάζει το BG, με μια νέα ιδέα που εγώ προσωπικά πρώτη φορά βλέπω. Καταρχάς, οι τιμές είναι όντως πολύ χαμηλές και αξίζει να τις παρακολουθείτε μέχρι να λήξουν, μήπως σας ενδιαφέρει να πάρετε κάτι. Διαρκούν μέχρι αύριο 18 Απριλίου και είναι για περιορισμένο αριθμό τεμαχίων.

Στις προσφορές μπορείτε να βρείτε από κινητά μέχρι μικρά gadgets, όπως φορτιστές σε τιμές μονοψήφιες και όχι μόνο. Εμένα προσωπικά ήδη μου ξέφυγε ο BlitzWolf® 5V 5.4A USB Type C φορτιστής αυτοκινήτου, που ξεκινούσε σε αυτές τις προσφορές από μόλις 3.99$.

Μέχρι και το Ulefone Metal έγινε sold out σε τιμή 94.99$ με 3GB RAM και αξιόλογα τεχνικά χαρακτηριστικά. Οι προσφορές ανανεώνονται ανά μερικές ώρες και υπάρχει και αντίστροφη μέτρηση για να ξέρετε πότε θα μπουν οι νέες. Αν ψάχνετε να αγοράσετε από Κίνα σε τιμές κόστους, τότε αυτή είναι μια καλή ευκαιρία.

Αν δε το βιάζεστε, μπορείτε να επιλέξετε να έρθει και με δωρεάν μεταφορικά. Επίσης μπορείτε να κάνετε κλικ πάνω στις ώρες για να δείτε τις προσφορές που θα μπουν πιο μετά για να είστε σε ετοιμότητα!

αγορες απο κινα σε τιμες κοστους προσφορες

Asus ZenFone 8 Android