Αγορές Από Κίνα Χωρίς Τελωνείο | Όλα Τα Καταστήματα

Όποιος εμπιστεύτηκε τον αποκλειστικό οδηγό του TechValue για online αγορές από Κίνα και εξωτερικό, έχει εξοικονομήσει αρκετά χρήματα και συνεχίζει ακάθεκτος. Στην αρχή, μέχρι και την ολοκλήρωση της πρώτης παραγγελίας πάντα θα υπάρχει προβληματισμός. Πότε θα έρθει, αν θα περάσει τελωνείο και ποιο κατάστημα ή marketplace να επιλεχθεί για αγορές από Κίνα που στέλνουν Ελλάδα χωρίς να περνάει τελωνείο και μάλιστα νόμιμα.

Η αγορά κινητών, εργαλείων ή άλλων gadgets από την Κίνα προσφέρει πολλά πλεονέκτημα. Με το μεγαλύτερο να είναι οι αρκετά πιο χαμηλές τιμές συγκριτικά με την Ελληνική αγορά. Φυσικά χωρίς τελωνείο αφού οι μέθοδοι αποστολής που παρουσιάζονται παρακάτω, αλλά και καταστήματα έρχονται καθαρά και νόμιμα από Ευρώπη ή εκτελωνίζονται από τα ίδια τα καταστήματα χωρίς να χρειαστεί να πληρώσουμε τίποτα παραπάνω.

site αγορών από εξωτερικό και την Κίνα χωρίς τελωνείο

Αυτός ο οδηγός περιλαμβάνει μόνο τις πιο αξιόπιστες μεθόδους αποστολής χωρίς να χρειάζεται καμία άλλη ενεργεία εκτός από τα βήματα που βρίσκονται παρακάτω. Αγνοήστε τυχόν καταστροφολογία από χρήστες που έκαναν αγορές από Κίνα χωρίς να γνωρίζουν τις μεθόδους αποστολής και το πιο βασικό χωρίς να εφαρμόζουν τον οδηγό.

Αγορά από Κίνα Χωρίς Τελωνείο 2024

Ό,τι έρχεται εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης κανονικά πρέπει να περάσει τελωνείο βάση νόμου, αλλά οι Κινέζοι έχουν βρει 2 αποτελεσματικούς τρόπους για να το παρακάμψουν. Έτσι υπάρχουν 2 τρόποι με τους οποίους οι Κινέζοι στέλνουν οτιδήποτε χωρίς να χρειαστεί να πληρώσουμε τελωνείο ή οποιαδήποτε άλλη χρέωση.

 1. Ο πρώτος τρόπος είναι Κινέζικα καταστήματα με Ευρωπαϊκές αποθήκες, ειδικά αν βιάζεστε κάτι είναι ιδανική λύση καθώς έρχονται και αρκετά πιο γρήγορα.
 2. Ο δεύτερος είναι καταστήματα τα οποία στέλνουν από την Κίνα, αλλά αναλαμβάνουν όλη τη διαδικασία εκτελωνισμού και προπληρώνεται μαζί με τα έξοδα αποστολής.

Αρκετά Κινέζικα καταστήματα πλέον χρησιμοποιούν την δεύτερη μέθοδο χωρίς να αναφέρεται κάπου, αλλά δεν χρειάζεται να ασχοληθείτε. Αρκεί μόνο πριν κάθε αγορά να ενημερώνεστε από αυτόν τον οδηγό που ανανεώνεται τακτικά από το 2015 εώς και σήμερα, για να είστε πάντα ασφαλής, ενώ τα affiliate link που βρίσκονται παρακάτω λειτουργούν ως ακόμα μία δικλείδα ασφαλείας, υποστήριξης και ενημέρωσης. Οπότε ποτέ μην ξεχνάτε να μπαίνετε σε αυτόν τον οδηγό πριν κάθε αγορά, ας ξεκινήσουμε!

ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ


αγορές από κίνα και geekbuying

1. Το GeekBuying έχει πολλά χρόνια στη πλάτη του. Πρόσφατα εξελίχθηκε και πλέον διαθέτει αρκετά μεγάλο stock σε Ευρωπαϊκές αποθήκες για γρήγορη παράδοση. Διαθέτει μεγάλη ποικιλία σε power stations, ηλεκτρικές συσκευές, drones, rugged smartphones, Mini PC, ηλεκτρικά ποδήλατα, 3D εκτυπωτές και tablet. Πάντα πριν κάθε αγορά να χρησιμοποιείς το link παρακάτω και είσαι έτοιμος για έξυπνες αγορές.

 • Χρόνος Παράδοσης: Μέσο όρο 10 μέρες
 • Ασφαλής Πληρωμή Με PayPal: Ναι
 • Δοκιμασμένο: Ναι
 • MarketPlace: Όχι

αγορές από κίνα banggood

2. Το Banggood είναι από τα πρώτα καταστήματα της Κίνας που ξεκίνησε πριν αρκετά χρόνια να στέλνει χωρίς τελωνείο πρώτο και καλύτερο με διάφορες πατέντες. Πλέον διαθέτει μεγάλη ποικιλία σε Ευρωπαϊκές αποθήκες και αν είσαι καλός κυνηγός προσφορών, μπορείς να βρεις πολλά πράγματα σε αρκετά χαμηλές τιμές, ενώ και κάποια αλλά σε αποκλειστικότητα! Διαθέτει σχεδόν τα πάντα, εργαλεία, πλακέτες, gadgets, laptop, Mini PC, μοντελισμό, ηλεκτρικά μηχανάκια και ό,τι μπορείς να φανταστείς παρόλο που δεν είναι marketplace.

Το Banggood δεν διαθέτει κατηγορία για την Ευρώπη, όταν σας ενδιαφέρει κάτι θα πρέπει να κοιτάτε για αποθήκες σε CZ, PL, DE και άλλες χώρες της Ευρώπης όπως φαίνεται στην εικόνα παρακάτω. Προσοχή το Banggood διαθέτει και μεθόδους αποστολής χωρίς τελωνείο και για τις αποθήκες της Κίνας που θα δούμε πιο κάτω.

αγορές από Κίνα
 • Χρόνος Παράδοσης: Από 7 εώς 30 μέρες
 • Ασφαλής Πληρωμή Με PayPal: Ναι
 • Δοκιμασμένο: Ναι
 • MarketPlace: Όχι

αγορές από κίνα και temu

3. Το temu είναι ένα νέο κατάστημα με μεγάλη ποικιλία στα πάντα, αλλά κυρίως σε ότι έχει σχετικά μικρό μέγεθος. Θέλει προσοχή καθώς αρκετά πράγματα από εκεί είναι μέτριας ποιότητας, αλλά με καλή έρευνα αγοράς δεν θα έχετε πρόβλημα. Το temu έχει το καλό πως ότι και αν αγοράσεις θα έρθει χωρίς τελωνείο με courier στη πόρτα, καθώς διαθέτει μόνο μία μέθοδο αποστολής η οποία είναι καλά οργανωμένη. Προσοχή με την εφαρμογή του temu για smartphones, είναι επικίνδυνη, αγοράστε μόνο από το παρακάτω link μέσα από το site.

 • Χρόνος Παράδοσης: Περίπου 7 με 12 μέρες
 • Ασφαλής Πληρωμή Με PayPal: Ναι
 • Δοκιμασμένο: Ναι
 • MarketPlace: Όχι

Περισσότερες λεπτομέρειες: Temu Greece


Για το AliExpress, που είναι και το πιο σημαντικό της λίστας υπάρχει ξεχωριστό άρθρο με ακόμα πιο πολλές λεπτομέρεις και πληροφορίες.

aliexpress ελλαδα

4. Το AliExpress είναι από τα πιο γνωστά και αμφιλεγόμενα marketplace. Αυτό γιατί διαθέτει εκατομμύρια διαφορετικούς πωλητές και αν δεν είσαι προσεκτικός θα την πατήσεις. Πρέπει να κοιτάς προσεκτικά τις αξιολογήσεις και τη δημοφιλία του πωλητή πριν αγοράσεις οτιδήποτε. Εκατοντάδες πωλητές στο AliExpress διαθέτουν αποθήκες στην Ευρώπη και εύκολα μπορείς να αγοράσεις χωρίς τελωνείο από Κινέζους προμηθευτές. Ευτυχώς το AliExpress διαθέτει ειδικό φίλτρο για να βλέπεις αντικείμενα προς πώληση μόνο από συγκεκριμένες Ευρωπαϊκές χώρες.

 • Χρόνος Παράδοσης: Ανάλογα τον πωλητή
 • Ασφαλής Πληρωμή Με PayPal: Όχι, διαθέτει δικό του σύστημα για refund.
 • Δοκιμασμένο: Ναι
 • MarketPlace: Ναι

Πιο πολλές Λεπτομέρειες: AliExpress Τελωνείο Ελλάδα


ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΑΠΟ ΚΙΝΑ ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΩΝΕΙΟ

αγορες απο κινα alibaba

1. Το Alibaba μπορεί όλοι να το γνωρίζεται, αλλά όχι όπως θα έπρεπε. Δεν αφορά μόνο αγορές χονδρικής από επαγγελματίες, αλλά είναι άψογη επιλογή και για ιδιώτες. Ο χρήστης δεν μπορεί απλά να κάνει αγορές με 1 κλικ όπως γίνεται στο AliExpress. Πρέπει πρώτα να έρθει σε συνεννόηση με τον κατασκευαστή ή προμηθευτεί που επιθυμεί, να γίνει το απαραίτητο παζάρι, αλλά και τα έξοδα αποστολής. Η πλειονότητα των πωλητών στο Alibaba διαθέτουν μέθοδο αποστολής DDP και αναλαμβάνουν αυτοί όλα τα έξοδα εκτελωνισμού και εσύ παραλαμβάνεις στη πόρτα με courier.

 • Χρόνος Παράδοσης: Ανάλογα τον πωλητή
 • Ασφαλής Πληρωμή Με PayPal: Ναι, ανάλογα τον πωλητή
 • Δοκιμασμένο: Ναι
 • MarketPlace: Ναι

Πιο πολλές λεπτομέρειες σχετικά με το Alibaba χωρίς τελωνείο βρείτε εδώ.


αγορές από κίνα banggood

2. Το Banggood εκτός από αποθήκες στην Ευρώπη, διαθέτει και μεθόδους αποστολής για αποφυγή τελωνείου και για τις αποθήκες του στη Κίνα (CN) και Χονγκ Κονγκ (HK). Οι πιο παλιοί θα γνωρίζετε πόσο ψαγμένο είναι το BangGood σε θέματα τελωνείου. Παρακάτω οι μέθοδοι αποστολής του BangGood που δεν περνάνε τελωνείο.

 1. Banggood Express
 2. EU Priority Line
 3. European Railway Direct Mail
 4. Standar Shipping
 5. Banggood Priority Shipping
 • Χρόνος Παράδοσης: Από 15 εώς 60 μέρες
 • Ασφαλής Πληρωμή Με PayPal: Ναι
 • Δοκιμασμένο: Ναι
 • MarketPlace: Όχι

Παρακάτω ακολουθούν μερικές συμβουλές για αγορές από BangGood.

 • ΔΕΝ επιλέγουμε το Shipping Insurance που έχει χρέωση γιατί παρέχει πιο αξιόπιστη υπηρεσία το PayPal χωρίς καμία περαιτέρω ενέργεια ή χρέωση.
 • Επιλέγουμε “Place Order” και στο τελευταίο βήμα πληρώνουμε πάντα με PayPal.
 • Πριν από κάθε παραγγελία η είσοδος στο Banggood πρέπει να γίνεται από το link που βρίσκεται στο βήμα 1 και σύμφωνα πάντα με τον οδηγό.
 • Η διαδικασία είναι νόμιμη. Το Banggood εκτελωνίζει Ολλανδία, Γερμανία ή άλλες Ευρωπαϊκές χώρες και έτσι έρχονται ενδοκοινοτικά χωρίς καμία χρέωση, τελωνείο ή δασμούς.
Αγορές χωρίς τελωνείο

Εντοπισμός Πακέτου

Σε αρκετές περιπτώσεις το tracking όταν φτάνει Ελλάδα αλλάζει. Σε αυτή την περίπτωση για να εντοπιστεί το δεύτερο tracking της ACS ή οποιασδήποτε άλλης courier πρέπει να χρησιμοποιηθεί το tracking number της παραγγελίας στη σελίδα της Parcelsapp. Στο Parcelsapp θα εμφανιστούν αναλυτικά όλες οι κινήσεις του δέματος και τα διαφορετικά tracking αν έχουν αλλάξει.


Οι υπερσύνδεσμοι (links) στον οδηγό είναι Affiliate. Με την χρήση τους βοηθάτε στην σωστή συντήρηση του οδηγού, στηρίζετε την συνολική προσπάθεια για διαφάνεια, αλλά και τα καταστήματα βλέπουν ότι δεν πρόκειται για παραγγελίες από το “πουθενά”, αλλά ότι γίνονται μέσω του TechValue.gr.

αγορές από Κίνα χωρίς τελωνείο 2021

Για το shein (ρούχα) ανέβηκε ξεχωριστό άρθρο, διαβάστε εδώ:
Shein Greece

Αγορές από Κίνα με αντικαταβολή

Το γνωρίζω, είστε αρκετοί αυτοί που θα θέλατε να κάνετε αγορές από site του εξωτερικού με αντικαταβολή και να πληρώσετε κατά την παράδοση. Δυστυχώς όμως αυτός ο τρόπος πληρωμής είναι διαθέσιμος μόνο για αγορές εντός της χώρας. Δεν γίνεται να πραγματοποιηθεί καμία συναλλαγή στο εξωτερικό χωρίς να έχει προηγηθεί πληρωμή.

Γι’ αυτό ακριβώς επιλέγουμε τρόπο πληρωμής πάντα το PayPal, που εγγυάται και με το παραπάνω για την ασφάλεια της κάθε χρηματικής συναλλαγής και αν κάτι πάει στραβά μας αποζημιώνει.