Age of Empires: Definitive Edition, η E3 επιφύλασσε μια μεγάλη επιστροφή

Έχει αγαπηθεί από εκατομμύρια παίχτες των strategy games σε όλο τον κόσμο. Ευθύνεται για πολλές χαμένες ώρες και ξενύχτια. Το Age of Empires ανήκει στην χρυσή γενιά των strategy παιχνιδιών που μεσουρανούσαν. Η ανακοίνωση που ήρθε στην E3 σίγουρα θα φέρει δάκρυα χαρά στους φίλους της σειράς. Η Microsoft ανακοίνωσε το Age of Empires: Definitive Edition αναβιώνοντας με αυτό τον τρόπο ένα μύθο.

Age of Empires: Definitive Edition


Age of Empires: Definitive Edition

Η έκδοση του Age of Empires: Definitive Edition έρχεται ανανεωμένη σε πολλούς τομείς. Μια από αυτές έχει να κάνει με την επανεκτέλεση του soundtrack. Βελτίωση θα υπάρξει και στην εικόνα, προσφέροντας μια πιο λεπτομερή απεικόνιση του κόσμου του παιχνιδιού και βελτιωμένα μοντέλα των μονάδων. Κάτι που δεν είχε η αρχική έκδοση και θα βρούμε στην νέα είναι η χρήση Xbox LIve, για μάχες με άλλους παίχτες που θα έχουν την δυνατότητα να παίξουν το παιχνίδι και σε 4K.

https://www.youtube.com/watch?v=JyPlECHiXcM

Όπως έγινε γνωστό, η κυκλοφορία του αναμένεται να γίνει μέσα στην χρόνια στην τιμή των $20 και £15. Δεν είναι η πρώτη φορά που μέλος της σειράς Age of Empires θα κυκλοφορήσει σε HD. Πριν λίγο καιρό είχε κυκλοφορήσει το Age of Empires II, με την διανομή να γίνεται μέσω του Steam. Το Age of Empires κυκλοφόρησε αρχικά το 1997 με την ανάπτυξη του παιχνιδιού να γίνεται από την Ensemble Studios, έχοντας στρατούς από την Ευρώπη, Ασία και Αφρική. Μετέφερε τους παίχτες σε διάφορες χρονικές στιγμές τής ανθρώπινης ιστορίας.

Age of Empires: Definitive Edition

Age of Empires: Definitive Edition

Πηγή