Υπάρχει τρόπος αφαίρεσης γρατσουνιών από οθόνη smartphone χωρίς αντικατάσταση!

Ήρθε η ώρα να δούμε πως γίνεται να αφαιρεθεί μία ή και εκατοντάδες μικρές γρατσουνιές από την οθόνη κινητού! Δεν πρόκειται για κάποιο άπιαστο όνειρο, ο τρόπος είναι απλός και είναι κάτι που ο καθένας θα μπορούσε να είχε σκεφτεί, αλλά το πιο πιθανό είναι πως δεν είχε τον τρόπο ή τα μέσα για να το εφαρμόσει.

αφαίρεση γρατσουνιών από οθόνη κινητού

Την απάντηση μας έδωσε ο γνωστός JerryRigEverything μέσα από ένα βίντεο. Εκεί παρουσιάζεται το “μαγικό” μηχάνημα που μπορεί να αφαιρεί γρατσουνιές από οθόνες! Η οθόνη του iPhone, όπως θα δείτε και στο βίντεο έγινε σαν καινούρια, εξαφανίζοντας κάθε είδος χαρακιάς!

επισκευή οθόνη με γρατσουνιές

Δυστυχώς τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Ακολουθήσαμε τον σύνδεσμο στη περιγραφή του βίντεο για να μάθουμε περισσότερα για το εν λόγω μηχάνημα που αφαιρεί γρατσουνιές. Τα νέα δεν ήταν ευχάριστα, αφού το κόστος του καθιστά την αγορά του αδύνατη από ιδιώτες. Όχι €100, όχι €500, όχι €1000 αλλά $2500 δολάρια είναι το κόστος αγοράς του! Το κερασάκι στη τούρτα είναι βέβαια τα $1753 των μεταφορικών.

Βέβαια το θέμα είναι αν υπάρχει κάποια εταιρία στην Ελλάδα που να έχει το συγκεκριμένο μηχάνημα, αλλά και πόσο χρεώνει. Ίσως το πιο δύσκολο κομμάτι στο συγκεκριμένο εγχείρημα είναι τα καλούπια, αφού κάθε κινητό χρειάζεται το δικό του. Παρόλα αυτά η αφαίρεση ή επισκευή οθόνης γεμάτη γρατσουνιές είναι γεγονός!

Asus ZenFone 8 Android