Ξεκίνησε η διάθεση του One UI 4 για Galaxy A52 και A72

Η Samsung είναι από τις εταιρίες που μας εντυπωσίασαν με την ταχύτητα διάθεσης του Android 12 και όχι άδικα. Ήδη οι ναυαρχίδες της εταιρίες τρέχουν την τελευταία έκδοση του λογισμικού της εταιρίας, με την διάθεση να προχωρά τώρα και στην μικρότερη κατηγορία.

Samsung Galaxy A52s 5G

Τις τελευταίες δύο ημέρες η Samsung διέθεσε το One UI 4 στα Galaxy A52 και A72. Οι δύο συσκευές κυκλοφόρησαν τον προηγούμενο Μάρτιο και φαίνεται να τα έχουν πάει αρκετά καλά σε πωλήσεις, ακόμη και στη χώρα μας. Το συγκεκριμένο update φέρνει την τελευταία έκδοση του λογισμικού της Samsung στις συσκευές, το οποίο βασίζεται σε Android 12. Ταυτόχρονα, στο ίδιο update, περιλαμβάνεται και η ενημέρωση ασφαλείας για τον Δεκέμβριο του 2021.

Όπως πάντα, οι ενημερώσεις διατίθενται σταδιακά σε διαφορετικές χώρες. Αυτήν την φορά η Samsung ξεκίνησε από την Ρωσία και αν όλα πάνε καλά, σύντομα θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες χώρες. Ελπίζουμε η Samsung να συνεχίσει να δίνει ενημερώσεις με τον ίδιο ρυθμό ώστε να αναγκάσει και τους υπόλοιπους κατασκευαστές να την ακολουθήσουν.

I can only show you the door...