A Way Out, με άρωμα…Prison Break ο νέος τίτλος της EA

Πολλά και ενδιαφέροντα αυτά που είδαμε στη press conference της ΕΑ. Όμως το A Way Out είναι ο τίτλος που προσωπικά μου τράβηξε τη προσοχή. Η Hazelight Studios μετά το Brothers: A Tale of Two Sons επιστρέφει. Ο νέος της τίτλος αναπόφευκτα θυμίζει την επιτυχημένη σειρά, Prison Break όπως θα δείτε παρακάτω.

A Way Out


A Way Out

Το A Way Out είναι ένα story-driven co-op adventure παιχνίδι. Θα μπορείτε να το παίξετε με έναν φίλο σας ή με κάποιον άλλον online. Πρωταγωνιστές του παιχνιδιού είναι οι Vincent και Leo. Με ξεχωριστή προσωπικότητα ο καθένας, αλλά με κοινό στόχο να αποδράσουν από τη φυλακή Το παιχνίδι τα έχει όλα. Δράση, εξερεύνηση, οδήγηση και η δυνατότητα προσέγγισης του σεναρίου με πολλούς τρόπους.

Θα είναι με split-screen και το ωραίο του πράγματος είναι η συνύπαρξη gameplay και cutscenes. Δηλαδή, ο ένας θα μπορεί να παίζει κανονικά με το χαρακτήρα του. Παράλληλα στο άλλο μισό της οθόνης θα υπάρχει cutscene με τον άλλον χαρακτήρα. Η ιστορία όπως θα δείτε και στα videos θα εξελίσσεται κανονικά. Το A Way Out αναμένεται για αρχές του 2018 για PS4, Xbox One και PC μέσω του Origin.

Πηγή