Μπαταρία ισχύος «4800mAh» για το Samsung Galaxy S5 από την Brando

Το μεγαλύτερο πρόβλημα και ίσως το βασικότερο, θα έλεγα, είναι η διάρκεια ζωής της μπαταρίας ενός smartphone. Ακόμα και το καλύτερο πρόγραμμα εξοικονόμησης ενέργειας να έχεις, ελπίζοντας πως η μπαταρία σου θα σου κρατήσει αρκετά για να βγάλεις την ημέρα σου, θα υπάρχουν στιγμές που θα χρειάζεται επαναφόρτιση.

Αυτό το πρόβλημα υπάρχει, λόγω των υψηλών απαιτήσεων ενέργειας, όπως π.χ από τους επεξεργαστές και τις διάφορες οθόνες υψηλής ευκρίνειας (IPS-LCD, Super Amoled κτλ), και την λύση έρχεται να δώσει η Brando, δυστυχώς όμως, μόνο για το Samsung Galaxy S5 με τον νέο «Φορτιστή-Θήκη».

Samsung Galaxy S5 μπαταρία πρόβλημα

 

Ο Φορτιστής-Θήκη ή αλλιώς «power jacket»  είναι μια θήκη με μπαταρία ισχύος 4800mAh, που σας επιτρέπει να φορτίζετε το Galaxy S5, ακόμα και όταν βρίσκεστε «εν κινήσει», επιτρέποντας σας, έτσι, να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την συσκευή. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι, όταν δείτε την στάθμη της μπαταρίας σας χαμηλή, να τοποθετήσετε την συσκευή στον Φορτιστή-Θήκη και η συσκευή θα φορτίζει, αποφεύγοντας έτσι να μείνετε χωρίς μπαταρία. Μια έξυπνη λύση για αυτούς που «λιώνουν» το S5 τους! Η θήκη είναι σχεδιασμένη αποκλειστικά για το Samsung Galaxy S5 και είναι τύπου flip-cover, είναι διαθέσιμη σε δύο χρώματα λευκή ή μαύρη, με μόλις 38$.

θήκη με μπαταρία

Source