Μπορεί να δούμε γρήγορο φορτιστή 300W SuperVooc από την Oppo

Η Oppo διευρύνει τα όρια της τεχνολογίας γρήγορης φόρτισης με τον επερχόμενο φορτιστή SuperVooc 300W. Η Redmi κυκλοφόρησε επίσης πρόσφατα το δικό της φορτιστή 300W Immortal Second Charger, ο οποίος μπορεί να φορτίσει πλήρως ένα smartphone σε μόλις πέντε λεπτά. Το Redmi Note 12 Discovery Edition της Xiaomi είναι το πιο γρήγορα φορτιζόμενο smartphone της εταιρείας μέχρι στιγμής, προσφέροντας φόρτιση 210W και όντας σε θέση να φορτίσει πλήρως τη συσκευή σε περίπου 10 λεπτά.

Η Infinix έχει επίσης ενταχθεί στην κούρσα με το σύστημα φόρτισης 260W All-Round FastCharge και τη λύση 110W Wireless All-Round FastCharge.

300w γρήγορη φόρτιση

Ο αγώνας για τη δημιουργία της ταχύτερης τεχνολογίας φόρτισης μαίνεται, καθώς οι Oppo, Redmi, Xiaomi και Infinix ανταγωνίζονται για να προσφέρουν στους καταναλωτές τις πιο αποτελεσματικές λύσεις φόρτισης. Ο επερχόμενος φορτιστής 300W SuperVooc της Oppo υπόσχεται να φέρει επανάσταση στον τρόπο που φορτίζουμε τις συσκευές μας, επιτρέποντάς μας να επιστρέψουμε στη χρήση τους σε χρόνο μηδέν.

Είναι σαφές ότι ο ανταγωνισμός μεταξύ αυτών των εταιρειών θα γίνει ακόμα πιο έντονος καθώς συνεχίζουν να αναπτύσσουν ταχύτερες και πιο αποτελεσματικές λύσεις φόρτισης. Με τον επερχόμενο φορτιστή 300W SuperVooc της Oppo, τον Immortal Second Charger 300W της Redmi, το Redmi Note 12 Discovery Edition της Xiaomi και το σύστημα φόρτισης 260W All-Round FastCharge της Infinix και τη λύση 110W Wireless All-Round FastCharge, οι καταναλωτές έχουν πλέον πρόσβαση σε μερικές από τις ταχύτερες διαθέσιμες τεχνολογίες φόρτισης.

Huawei Mate 40