Από 25€ το πιο οικονομικό συμβόλαιο με όλα απεριόριστα στην Ελλάδα;

Μπορεί τα πιο “οικονομικά” συμβόλαια με τα πάντα απεριόριστα να παίζουν μέσο όρο στα 35€, αλλά αν γνωρίζεις πως λειτουργεί η αγορά της κινητής τότε αυτά τα πακέτα είναι αρκετά πιθανό να τα ρίξεις στα 25€. Πώς μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο όμως;

Τα πράγματα είναι απλά είτε έχεις συμβόλαιο είτε όχι. Περίπου 1 μήνα πριν λήξει οι εταιρείες θα αρχίσουν να σε καλούν για αντιπροσφορές, αν δεν σε καλέσει κανείς κάνε εσύ το πρώτο βήμα και πάρε τηλέφωνο nova, vodafone και cosmote για να καταγράψουν το ενδιαφέρον σου. Στην αρχή θα σου δίνουν τα έτοιμα πακέτα τα οποία είναι αυτά που γνωρίζουν όλοι και που αναφέρονται και στις σελίδες των παρόχων. Θα πρέπει να έχεις λίγο υπομονή και να απορρίπτεις αυτές τις “προκαθορισμένες” προσφορές περιμένοντας μία καλύτερη.

Αν δεν έχεις συμβόλαιο πάρε τηλέφωνο και δήλωσε ενδιαφέρον. Κάποια στιγμή θα αρχίσουν να καλούν για προσφορές. Όταν η τιμή δεν σου αρέσει να τους λες πως περιμένεις καλύτερη προσφορά την επόμενη φορά. Το καλό πράγμα αργεί να γίνει!

απεριόριστα ολα με 25 ευρώ

Επίσης θα πρέπει να είσαι ευέλικτος και να είσαι διατεθειμένος να αλλάξεις εταιρεία αν υπάρχει κάποια καλή αντιπροσφορά. Μπορεί η Nova να μην έχει το καλύτερο σήμερα στην Ελλάδα για παράδειγμα, αλλά αν τις περιοχές που κινείσαι τις καλύπτει τότε γιατί να μην πας; Αν είσαι ωραίος παίκτης θα καταφέρεις να κλήσεις συμβόλαιο για 2 χρόνια με τα πάντα απεριόριστα στα 25€!