1979 Revolution: Black Friday, αρχές Απρίλη κυκλοφορεί για PC και Mac

Μετά την συνεργασία του με τις εταιρείες Remedy και Rockstar και δουλεύοντας πάνω σε παιχνίδια όπως Max Payne, GTA: Vice City και Homefront, o Navid Khonsari δημιούργησε το δικό του στούντιο με το όνομα iNk Stories και μας παρουσιάζει τη πρώτη του δημιουργία βασισμένη σε αληθινά γεγονότα.

1979 Revolution: Black Friday


1979 Revolution: Black Friday

Ο τίτλος ονομάζεται 1979 Revolution: Black Friday και βασίζεται όπως είπαμε σε αληθινά γεγονότα. Η ιστορία τοποθετείται στο Ιράν και το 1979 όπως μαρτυρεί και ο τίτλος του παιχνιδιού, χρόνια οπού είχε πραγματοποιηθεί η Ιρανική επανάσταση με την κατάλυση της ιρανικής μοναρχίας. Κεντρικός πρωταγωνιστής του παιχνιδιού είναι ο Reza Shirazi, ένας φιλόδοξος φωτορεπόρτερ όπου με το πέρας των σπουδών του επιστρέφει στη Τεχεράνη.

Στην συνέχεια μαζί με το καλύτερο του φίλο βρίσκεται μπλεγμένος σε πολιτικές διαμάχες και ως αποτέλεσμα εντάσσεται σε μια οργάνωση που επιδίδεται σε παράνομες δραστηριότητες. Ο Reza κουβαλάει πάντα μαζί του την φωτογραφική του μηχανή για να την χρησιμοποιήσει οπουδήποτε χρειαστεί. Στο Black Friday αρκετοί Ιρανοί έχουν δώσει τη φωνή τους για τις ανάγκες του παιχνιδιού και όσον αφορά τις ανάγκες του animation, χρησιμοποιήθηκε η τεχνική Motion Capture.

Το 1979 Revolution: Black Friday ήταν προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2015 όμως αναβλήθηκε η κυκλοφορία μετατέθηκε για το 2016. Στις αρχές Απριλίου και συγκεκριμένα 5 του μηνός θα είναι διαθέσιμο για PC και Mac μέσω Steam, ενώ πέρα από τους Η/Υ θα κυκλοφορήσει για Android και iOS συσκευές με τη μόνη διαφορά πως δεν είναι έχει γίνει ακόμα γνωστό το πότε ακριβώς θα κυκλοφορήσει.

1979 Revolution: Black FridayΠηγή