Pixel 4a: Η χωρητικότητα της μπαταρίας επιβεβαιώνει το μικρό μέγεθος

Μπορεί η συζήτηση για το Pixel 4a να έχει αρχίσει εδώ και μήνες, ωστόσο η ίδια η Google ακόμη δεν έχει αποκαλύψει την πολυαναμενόμενη συσκευή. Κάθε εβδομάδα έχουμε όλο και περισσότερες πληροφορίες γι’ αυτό με αποτέλεσμα οι φίλοι της συσκευής να είναι σε αναμμένα κάρβουνα. Ταυτόχρονα, έχουν εμφανιστεί και φήμες που θέλουν την συσκευή να καθυστερεί σημαντικά ή ακόμη και να αλλάζει όνομα.

post

Αυτή την φορά, είχαμε επιβεβαίωση του μικρού μεγέθους της συσκευής, μέσω δύο πιστοποιήσεων. Σε αυτές, εμφανίστηκε η χωρητικότητα της μπαταρίας του Pixel 4a, η οποία θα είναι στα 3.140mAh. Παράλληλα έγινε γνωστό πως η συσκευή θα έρθει με ένα φορτιστή ταχύτητας 18W, κάτι που ίσως απογοητεύσει όσους περίμεναν ακόμη πιο γρήγορη φόρτιση για την συσκευή της Google. Ωστόσο, λόγω της μικρής χωρητικότητας της μπαταρίας, το Pixel 4a θα φορτίζει πλήρως σε ιδιαίτερα ικανοποιητικό χρόνο.

Καθυστέρηση, καθυστέρηση και στο τέλος… απογοήτευση;
Τα τελευταία νέα για τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της συσκευής, δείχνουν ότι αυτή θα έρθει μάλλον με Snapdragon 730 και όχι με τον 765G. Η μνήμη RAM θα έχει χωρητικότητα 4GB, ενώ η OLED οθόνη του θα έχει μέγεθος 5.81 ίντσες. Στο πίσω μέρος του θα βρίσκεται η μοναδική κύρια κάμερα. Αν οι παραπάνω φήμες επαληθευθούν και δεν συνοδευτούν με μία πολύ χαμηλή τιμή, θα μπορούμε να μιλάμε για ένα τεράστιο φάουλ από την μεριά της Google και σίγουρα θα υπάρξουν αρκετές απογοητεύσεις.

OnePlus Nord Android